Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

EU: Plácati ženské po zadku se nesmí!

Nu tak nějak bych zevšeobecnil zákonodárné starosti našich velmi dobře placených, tedy spíše přeplacených, zástupců občanstva, kteří se občas dostali do této záviděníhodné pozice díky ne zrovna rozumné volbě lidu evropského.

Já osobně budu to zakázané i nadále činit zcela dle vlastního uvážení. Přiznám, že takovéto konání přináší i jisté uspokojení mé jistě primitivní představě o roli muže v naší společnosti. Je to i adrenalinová výzva bez které se má jistě jednostranně nastavená mysl neobejde. Jeden nikdy neví, jak to dopadne. Někdy úsměvem, jindy, jak jinak, i fackou.

Nevím, proč by to mělo ty často prázdnotou nabubřelé mozky v dalekém Bruselu pobuřovat. Uhlíková stopa žádná, právě naopak, může to být i začátek pro zachování lidstva, tedy činnost zaměřená proti úbytku evropského obyvatelstva. Mnohdy i s určitým multikulturálním nádechem. Nehledě na to, že to může odpomoci odlákat mysl od chmurných myšlenek zabývajících se právě tou prapodivnou aktivitou onoho parlamentu.

Třeba nad tím, že to s tou energií nějak zvorali. Všichni ji potřebují a oni jenom zvyšují aktivitu směrem, který je více jak prapodivný, protože cílem je, abychom něco tak nebezpečného raději nevyráběli. Že tím vytvořili jen chaos, zmatek na burzách, podpořili všechny možné podvodníky, kteří nám jen tahají peníze z kapes, již nějak tuší. A tak nasadili starostlivé tváře a s marným pokusem o vysvětlení pozorují tu spoušť, kterou tu vytvořili.

Jako vždy se hledá viník. Možná je to prý Putin, možná někdo jiný, v nejhorším se to hodí zase na občany, kteří se nechovají tak jak by měli. To je ten poslední „módní“ argument tolik oblíbený u politiků, kteří bojují proti větrným mlýnům, pardon statečně volají do zbraně proti tomu viru, který se nám chechtá asi tak stejně jako ti, kteří šmelí s energií. Pozadu nezůstanou ani ti, kteří si energii propůjčili jako zbraň politického kšeftaření.

Takže si myslím, že zakázat to plácnutí na ženský zadek je kontraproduktivní. Je to přeci projev zcela sociálního charakteru, užíváme ho tisíciletí. To je asi tak, jako kázat lidem, aby nepřecházeli ty hranice, které jsem otevřeli celému světu a teď se divíme, že lidé chodí sem a tam, tedy spíše sem. A přitom je láká jen naše velikášství a rozežranost, což není nic jiného než lákadlo fungující od vzniku lidské společnosti.

Jo, ale to vše je moc komplikované, ty mozky v Bruselu to nezvládají. A není divu. Mnohé reportáže mne přesvědčily o tom, že to jsou lidé zcela normální. Tedy zastupují nás všechny, takže je tam i dost podvodníků, osob nevzdělaných, ješitných, toužících po mediálním zájmu…prostě zrcadlo evropského lidu. A je i možné, že tam i dochází k nějakému tomu plácnutí na pozadí kolegyně. Nevhodné že. Ale kdyby to bylo regulováno interně, tak by to asi vrhlo špatné světlo na ten spolek, takže dojde k všeobecnému zákazu pro všechny evropské občany.

A nejhorší je, že se tam potom všichni plácají po ramenech jako by zachránili svět. Není to zrovna radostní pohled. Problém je v tom, že EU jako myšlenka je dobrá věc. Jenže hlupáci a nevzdělanci dokáží zabít i tu nejlepší myšlenku. V tom má lidstvo také tisíciletou zkušenost. A ne a ne se poučit. A proto bych si v tom příštím roce přál, zcela naivně, aby se něco změnilo. Třeba se zamyslet, jak to uděláme s tou energií, aby jako byla dostupná všem. Abychom se konečně sjednotili na tom, kde je přítel a kdo nepřítel. Prostě začít řešit problémy, které nás jako občany Evropy opravdu pálí a které možná i skutečně ohrožují naši budoucnost.

Jinak řečeno, chci opět svobodně plácat ženské po zadku, protože se domnívám, že je to pro dobro nás všech. A když ne, tak je to přeci jenom záležitost mezi mnou a onou dámou a bylo by více jak na místě, aby nám do toho nikdo nekecal, my už to zvládneme sami.

Autor: Michal Kotyk | sobota 25.12.2021 8:18 | karma článku: 33,40 | přečteno: 1106x
  • Další články autora

Michal Kotyk

Trump, Johnson, Putin…

Opravdu zajímavé postavy současných dějin. Pokud by se jednalo o minulost, tak by to byl námět pro velkofilmy ala Hollywood. Smutné je, že se tito „hrdinové“ zásadním způsobem míchají do našeho života, ba dokonce ho i ohrožují.

8.7.2022 v 11:47 | Karma: 10,52 | Přečteno: 426x | Diskuse| Společnost

Michal Kotyk

Vždyť milovat diktátory je tak snadné!

A hlavně pohodlné, posiluje duši a dává pocit podílet se na moci, která jednoho povyšuje nad druhé. Je to přímo lákavé, a tak není divu, že se v každé společnosti najde mnoho těch, kteří jsou ochotni „hajlovat“.

14.4.2022 v 10:28 | Karma: 15,44 | Přečteno: 414x | Diskuse| Společnost

Michal Kotyk

Diskuse nebo pindání egomanů?

Upřímně přiznám, že „pracovní úsilí“ poslanecké sněmovny v posledních hodinách nesleduji. Nemám rád žvanění. Celý život jsem byl placen za skutečně vykonanou práci, „veledůležitým“ poradám jsem se vyhýbal.

13.1.2022 v 10:39 | Karma: 13,57 | Přečteno: 503x | Diskuse| Společnost

Michal Kotyk

Nová vláda, nové srandičky!

Už nevím, zda mám plakat, zda se rozčilovat, zda si pořídit dle rady pana prezidenta kalašnikov, či se možná oběsit, anebo se dívat na vše jako na podivnou divadelní hru psanou sice amatéry, ale věrně popisující absurditu dneška.

10.1.2022 v 8:43 | Karma: 43,98 | Přečteno: 5626x | Diskuse| Společnost

Michal Kotyk

Budování socialismu aneb boj proti covidu!

Je mi líto, ale je to paralela, kterou nemohu jen tak opominout. Budování „lepší“ společnosti byla dobrá myšlenka, jenže jaksi nefungovala. Současné „ideologické“ pojetí boje proti onomu viru, má pro mne stejnou hodnotu.

7.1.2022 v 19:07 | Karma: 29,47 | Přečteno: 864x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

Podmínky míru musí určit Ukrajina, říká ministryně obrany Černochová

29. dubna 2024

Premium Ministryně obrany Jana Černochová (ODS) o sbírce na munici pro Ukrajinu, komunikaci náčelníka...

Vědmy jdou do akce. Mladé dronařky tvrdě cvičí a chystají se na Rusy

29. dubna 2024

Premium Ukrajina (od zpravodajů iDNES.cz) Válka na Ukrajině je v nemalé míře válkou dronů a technologií. Ukrajina, ale i Rusko je vyvíjejí,...

Americkou Oklahomu a okolní státy zasáhla série tornád. Úřady hlásí čtyři mrtvé

28. dubna 2024  22:16

Nejméně čtyři mrtvé si vyžádala série tornád, která od sobotního večera zasáhla Oklahomu. Podle...

Nikdy nekončící hrozba. Finsko si zvyká na nový vztah s Ruskem

28. dubna 2024  20:49

Ozbrojení finští pohraničníci na běžkách střeží východní část země, nejnovější a nejdelší hranici...

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!

  • Počet článků 607
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1544x
Trochu jsem se toulal po světě - celých 32 let. Napsal jsem o tom i knihu s podtitulkem "aneb co se do zpráv nikdy nedostalo". K nalezení zde.Teď jsem se vrátil "domů" a mnohdy se velice divím, co to tu nacházím. Nemohu jinak, než se k tomu vyjádřit. Kdyby se o mně někdo chtěl dovědět poněkud více může tak učinit na www.mujcernobilysvet.cz nebo na www.mk-answer.com. Mimo jiné jsem také aktivní jako pedagog a snažím se mladým adeptům mediální tvorby předat něco ze svých zkušeností a názorů s nadějí, že by mohlo dojít v tomto oboru k lepšímu pochopení nároků veřejnosti na poznání duševního bohatství lidstva.

 

Seznam rubrik