Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZU

Tak USA válku vymyslili, záleží na EU blbech, zda se uskuteční. ..Jde jim o lukrativní posty. V podstatě kopou jak zraněná kobyla.Bez války v Evropě bude jejich dolar do 5ti let 1:1 vůči kč....

0 0
možnosti
JN

Expanze Ruska vyloučena? Rusko nás zachrání před imigranty? ;-D

Ach vy najivko, s věkem přichází senilita, ještě se to dá číst, ale za pár měsíců to už ani nebude mít cenu otvírat váš článek.

Expanze Ruska probíhá, já ji vidím, 1994 zabralo Rusko Tatarstán, V roce 2007 zabralo Rusko Čečensko, následovala Jížní Osetie, Krym 2014 a dále je na řadě Moldavsko. 

Rusko je země zbídačených obyvatel, kde nevědomost a nevzdělanost silně konkurují Arabským zemím. Je to země bez politické opozice a možnosti výběru.

My si ještě můžeme vybrat a konečně zvolit ty politiky co budou věci řešit. A s vaším pohledem na politiky co jsme do EU zvolili i do vlády ČR naprosto souhlasím.

Co takhle už zvolit někoho jiného? Co takhle přijmout zodpovědnost sami za sebe, za svá rozhodnutí a za své mylné volby?

Já jsem varoval, že tihle co jste tam poslali nás potopí a před vstupem do EU tunelovali naši zemi nebo ničili náš právní řád a ohýbali k obrazu svému.

[>-]=EU

2 0
možnosti
Foto

Obávám se, že mu do smíchu moc není. Pokud mu došlo, že to trochu přepískl.

Pokud musí doma udržovat pořádek cenzurou, likvidací odpůrců a pod., tak to asi s tou 85% podporou nebude tak slavné. Rv

4 1
možnosti
Foto

Tady je přání otcem myšlenky. Není lepšího údělu než být respektovaným vůdcem národa.

1 3
možnosti
VJ

Až a ty dva poslední pokrytecké, alibistické a podpásové řádky je to výborný článek o Putinovi. Ty dva řádky jsou o autorovi.

0 0
možnosti
MD

Mne jeho usmev nad nami, receno vasimy slovy, ani nezasahuje ani neponizuje. Ta spatna hra na skvelou EU neni moji hrou. Jinak vas clanek je opet vyrazem racionalniho a strizliveho postoje k 'dnesnimu svetu'. Karma.

9 2
možnosti
JF

Nemyslím, že by Putin měl důvody k nějakému velikému chechtání. Ano, ukradl Krym a naučil ptáky létat, ovšem na druhé straně zabředl do války na Donbase, se kterou si neví moc rady a která ho stojí hodně, nejenom peněz. Pád ekonomiky zrychlil v druhém čtvrtletí na -4 procenta, obrovská inflace, útěk investorů ze země atd.

Pravda ruský lid má svá specifika, když ruský vládce něco pokazí, nevadí. Když je nespravedlivý, nevadí. Když je krutý, zlý, sadistický, Bůh s ním. Ale co ruský mužik nikdy svému vladaří neodpustí, to je slabost a Putin samozřejmě přesně ví, co si může a co si nesmí dovolit.Ne nadarmo se agent sovětských tajných služeb Vladimir Putin učil řemeslu u Jurije Andropova, který šéfoval KGB přes 15 let a jeho rukopis je dodnes v Rusku cítit.

6 2
možnosti
Foto

Do války na Donbase zabředl samozřejmě Porošenko. Ten měl jednat, jednat a zase jednat.

A kdyby se jednání nedařila, tak zase jednat. Tu ustoupit a tam zatlačit. A ne jako malý kluk hned vyslat, poměrně neschopnou, armádu.

Jo: A jak je prosím v Rusku cítit rukopis zrovna Jurije Andropova, který umřel dřív než začal vládnout?

Ale v něčem souhlasím. Slabost je to, co by žádný vůdce ukazovat neměl a ruský už vůbec ne.

Ovšem, i za velkou louží to je vidět. Ronald Reagan je i po těch desetiletích za vůdce, zatímco Barack Obama ani když je ve funkci.

7 6
možnosti
SN

:-)..Překvapil jste mě! Příjemně! R^R^R^

5 4
možnosti
Foto

Pane Kotyku výborně jste to napsal. Necháme Rusko být ať si zabírá další země, ať dál vraždí civilisty. Ukrajinu, které nechce nic jiného než se zbavit po sta letech vlivu Ruska necháme být, ať si pomůže sama. Stejně tam Rusko má  své zájmy. Pokud Rusko pořádá menévry u Kalingradu spolu s Běloruskem, kde trénují vylodění na území Polska a útok na jejich zemi i za pomoci atomových zbraní, budeme se tvářit jako, že nic a naivně si budeme myslet, že nám Rusko pomůže s vlnou emigrantů. Rusko nikdy Evropě ve své historii nepomohlo a pokud ano bylo to vždy za něco.

7 5
možnosti
SB

Jako mnozí demagogové, tak i vy se domníváte, že kdo kritizue současnou EU, asi podle Vás fandí Rusku.

Nechápete, že my tu EU kritizujeme naopak právě proto, že rostoucí sílu a moc Ruska nechceme. Ale uvědomujeme si, že takové lidi, jako je Putin, zastaví pouze racionálně uvažující politici, nikoli nějaké pěstování řepky na biopaliva, jednotné EU žárovky nebo odmítání čelit přistěhovalcům.

6 4
možnosti
SB

Skvělé, výborné, znamenité, výstižné!

4 2
možnosti
Foto

Napsal jste to opravdu skvěle, mrzí mě, že sám to tak dobře neumím. ale také nejsem od fochu, že?

Putina byste, obrazně řečeno, mohl potkat i v té temné uličce. 

Neoloupil by Vás, stejně tak jako neoloupil Ukrajinu o Krym, který ji patřil jen formálně a na základě rozhodnutí diktátora. 

Takže tím bych se na místě Ukrajiny příliš neoháněl.

A Donbas? 

Bůh suď kdo začal tu vzpouru. Ale kdo seje vítr, sklízí bouři. A puč v Kyjevě žádným malým větýrkem nebyl. To opravdu ne.

Putin je spolehlivým partnerem, nikoho zatím nepodrazil.

7 4
možnosti
JT

Vsak ono Rusko vzniklo v Kyjeve a okoli, podobne jako Srbsko v Kosovu.

2 0
možnosti
  • Počet článků 607
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1544x
Trochu jsem se toulal po světě - celých 32 let. Napsal jsem o tom i knihu s podtitulkem "aneb co se do zpráv nikdy nedostalo". K nalezení zde.Teď jsem se vrátil "domů" a mnohdy se velice divím, co to tu nacházím. Nemohu jinak, než se k tomu vyjádřit. Kdyby se o mně někdo chtěl dovědět poněkud více může tak učinit na www.mujcernobilysvet.cz nebo na www.mk-answer.com. Mimo jiné jsem také aktivní jako pedagog a snažím se mladým adeptům mediální tvorby předat něco ze svých zkušeností a názorů s nadějí, že by mohlo dojít v tomto oboru k lepšímu pochopení nároků veřejnosti na poznání duševního bohatství lidstva.

 

Seznam rubrik