Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MD

Mozna, kdyby se hodil do mixeru jeden 'frajer' a jeden 'Kotyk' a zapnul, byl z toho normalni 'dzus'. Mozna.

0 1
možnosti
Foto

Nu, za pokus by stálo. Možná.

1 0
možnosti
KN

K91a88r57e25l 60N59o53v32á27k

15. 3. 2016 15:40

Divím se, že nemilujete internetové frajery, když k nim dle vyznění vašeho blábolu sám patříte.:-/

2 1
možnosti
Foto

To víte, jeden bojuje proti "konkurenci" jak se dá.

2 0
možnosti
EH

Jsou internetoví frajeři, kteří by házeli uprchlíky do moře z pohodlí obyváku a pak jsou skuteční hrdinové, kteří jejich utrpení natáčejí. ;-)

Samozřejmě souhlasím, že žádné řešení migrantské krize není jednoduché. Jenže co děláte vy jiného než spíláte "xenofobům, náckům a zaprděným čecháčkům"? Je to internetové hrdinství bez vlastního názoru, nápadu. Jenom s vymezováním se vůči názorům jiných.

1 2
možnosti
Foto

Prosím? Můžete mi laskavě sdělit, kde činím to, co mi vyčítáte? Myslím, že jste ve svém "svatém" rozhořčení trochu ujela.

1 0
možnosti
ZB

Karma.Kdyby jenom internet.Takový "frajeři",kteří hází do davu jedno jednoduché řešení za druhým,se nyní tlačí do politiky.Mnozí tam už jsou.Je celkem legrace,jak tu mnozí na všechno a na všechny nadávají a jako řešení nakonec nabídnou "vládu" Okamury nebo Konvičky...

0 0
možnosti
EH

Ono se bude tak dlouho mluvit, že to nejde, až se najde nějaký nový Hitler a ukáže, že to jde. A bude to naše vina, že jsme nedonutili politiky k ráznějším humánním krokům.

Frustrace často plodí násilí a slyšet pořád "to nejde" je frustrující.

1 1
možnosti
AG

A71l42e25x 26G35r37e91g27o14r

15. 3. 2016 13:54

Smutná pravda. Karma

0 0
možnosti
PS

Ačkoliv si občas myslím, že i vy patříte někdy mezi ty internetové frajery, kteří mají na všechno recept a vždy vědí vše lépe než ostatní - tak za tento článek dávám karmu a paleček nahoru. R^

Prosím, vzpomeňte si i vy na tento článek a občas se k němu vraťte!

2 0
možnosti
Foto

Děkuji za Vaši upřímnost. Jinak se pokouším nedávat rady, spíše ponouknout k zamyšlení. Pravda však je, že i já mohu občas ujet. Nicméně se vždy pokouším vycházet z vlastnících zkušeností a poznání v reálném životě.

3 0
možnosti
  • Počet článků 607
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1544x
Trochu jsem se toulal po světě - celých 32 let. Napsal jsem o tom i knihu s podtitulkem "aneb co se do zpráv nikdy nedostalo". K nalezení zde.Teď jsem se vrátil "domů" a mnohdy se velice divím, co to tu nacházím. Nemohu jinak, než se k tomu vyjádřit. Kdyby se o mně někdo chtěl dovědět poněkud více může tak učinit na www.mujcernobilysvet.cz nebo na www.mk-answer.com. Mimo jiné jsem také aktivní jako pedagog a snažím se mladým adeptům mediální tvorby předat něco ze svých zkušeností a názorů s nadějí, že by mohlo dojít v tomto oboru k lepšímu pochopení nároků veřejnosti na poznání duševního bohatství lidstva.

 

Seznam rubrik