Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

a koho byste volil v Česku. Také komunisty?

0 0
možnosti

Je pravdou, že dnešní socialisté, zelení a jim populismem a falešným altruismem provoněné strany jsou v EUprůjmovou epidemií, ale vyměnit ji za zácpu pevné stolice komunistů trochu silná káva. Je vidět, že se v tom budete motat snad celý život.Rv

0 0
možnosti
Foto

Můžete mi sdělit, na který text reagujete? Na ten můj určitě ne.

0 0
možnosti

Klobouk dolů,

vy jste opravdu dobrodruh a světák.

Řekl bych, že jste toho viděl dost, aby jste si to dobře srovnal.

Je v podstatě úplně jedno, jestli vládnou papaláši z jedné strany, nebo ze třech. Důležité je, co dělají pro lidi, kteří skutečně podnikají, pracují, nebo by chtěli pracovat a nemají kde i pro ty chudáky, kteří se v tom všem ztratí. Ale na potvoru, papaláši se starají především o svoje prachy, o udržení své moci a na normální lidi kašlou. ČSSD není vůbec žádnou výjimkou.

Takže Karma!

0 0
možnosti
Foto

J89i33ř10í 41L12i74b67e27r

16. 3. 2016 9:42

Volit komunisty? Po lobotomii možná, ale snad ani po ní ne. Rv

1 1
možnosti
Foto

Zoufalí lidé dělají zoufalé věci.

2 0
možnosti

Jeden z nejrealistictejsich a tudiz nejlepsich, co lze od vas cist. A navic oprosten vaseho oblibeneho .., no vsak vite. Karma.

4 0
možnosti
  • Počet článků 607
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1544x
Trochu jsem se toulal po světě - celých 32 let. Napsal jsem o tom i knihu s podtitulkem "aneb co se do zpráv nikdy nedostalo". K nalezení zde.Teď jsem se vrátil "domů" a mnohdy se velice divím, co to tu nacházím. Nemohu jinak, než se k tomu vyjádřit. Kdyby se o mně někdo chtěl dovědět poněkud více může tak učinit na www.mujcernobilysvet.cz nebo na www.mk-answer.com. Mimo jiné jsem také aktivní jako pedagog a snažím se mladým adeptům mediální tvorby předat něco ze svých zkušeností a názorů s nadějí, že by mohlo dojít v tomto oboru k lepšímu pochopení nároků veřejnosti na poznání duševního bohatství lidstva.

 

Seznam rubrik