Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SB

Pane Kotyku, kdybychom měli politika, který by dokázal bouchnout pěstí do stolu, za chvíli byste psal proti němu. Ne za to bouchnutí pěstí do stolu, nýbrž proto, že okamžitě by proti němu pod jinými záminkami a na úplně jiná témata začali psát novináři různé polopravdy a demagogie a Vy byste tomu začal věřit.

Když jsme takového prezidenta směrem k EU měli (Václav Klaus), tak si vysloužil přesně tohle. A nedávno jste protiklausovský článek napsal i vy.

Jestliže chcete politika, který je schopen bouchnout pěstí do stolu, musíte být dost silný, abyste ustál i to, až se proti takovému politikovi vyrojí články s již zmíněnými polopravdami, pomluvami a demagogiemi.

Dokud se národ nechá opíjet rohlíkem, do té doby bohužel nebudeme moci mít politika, který by hájil naše zájmy a zároveň měl za sebou podporu lidí.

Zaručuji Vám, že pokud se zítra najde nějaký politik s odvahou postavit EU a s odvahou postavit se německé vládě, dočtete se o něm pozítří, že je arogantní, že jeho dědeček byl agentem StB, že jeho snacha měla v páté třídě dvojku z chování nebo že jeho sousedé jej považují za konfliktního člověka. Možná by to byla i pravda, ale o tu pravdu by nikomu nešlo. Vždyť by ty pravdy ani nesouvisely s tématem migrační krize. Byly by to jenom záminky, aby byl odrovnán politik, který nemaže deku se špičkami Německa a EU.

Jestliže nejste připraven na to, abyste tyhle věci pouštěl jedním uchem tam a druhým uchem ven, tak nejste připraven na to, abyste jako občan takovému politikovi poskytl svou podporu, bez které on se neobejde.

1 1
možnosti
Foto

Plně s vámi souhlasím, ale s upozorněním, že se ješitně domnívám, že se chovám trochu jinak a ne den ze dne měním názor, jak je ve vašem textu naznačeno. Jinak je ale pravdou, že i ten nejlepší politik se neobejde bez kritiky. Pokud je opodstatněná a má spíše "kontrolní" charakter.

1 0
možnosti
ZJ

.... pane autore - jistě víte, co znamená vyjádření ,,házet hrách na zeď"! Proboha, vždyť Vy chcete, aby se náš Bohouš alespoň jednou ZACHOVAL, JAKO CHLAP;-)! .....Nepředstavitelné;-(;-(.

1 0
možnosti
Foto

Přiznám, že cítím povinnost se na venek vyjadřovat pokud to jen trochu jde s určitou přemírou optimismu. Podle hesla: Naděje umírá naposledy.

0 0
možnosti
IM

I64v50o 84M48i64l58d51a

18. 3. 2016 7:47

což takhle konečně praštit pěstí pana Sobotku!?!

( u nás se říká "dát po držce", je to mnohem výstižnější a v tomto případě i zaslouženější )

2 0
možnosti
JN

raději tím stolem,

předešlo by se možnému poranění ruky ;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 607
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1544x
Trochu jsem se toulal po světě - celých 32 let. Napsal jsem o tom i knihu s podtitulkem "aneb co se do zpráv nikdy nedostalo". K nalezení zde.Teď jsem se vrátil "domů" a mnohdy se velice divím, co to tu nacházím. Nemohu jinak, než se k tomu vyjádřit. Kdyby se o mně někdo chtěl dovědět poněkud více může tak učinit na www.mujcernobilysvet.cz nebo na www.mk-answer.com. Mimo jiné jsem také aktivní jako pedagog a snažím se mladým adeptům mediální tvorby předat něco ze svých zkušeností a názorů s nadějí, že by mohlo dojít v tomto oboru k lepšímu pochopení nároků veřejnosti na poznání duševního bohatství lidstva.

 

Seznam rubrik