Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Jen bych si pral, aby podnikatelska cinost byla pro vsechny podnikatele presne vymezenana v pripade zapojeni v politice. To zde jeste neni. Proto takovy natlak na pana Babise. Kdyz takova spravna pravidla nastavime, potom nebude problem.

Protoze jsme je jeste nenastavily, pan Babis (a v budoucnu i jini) maji ty problemy a NIKDY se jich nezbavi.

0 0
možnosti
SN

:-)....Milý autore ! Babiš začal vadit! KOnečně začal dělat pořádek v tom chlívku, který tu nastolila ODS s TOP v čele s Kalouskem. KDyby nebyl min, financí, byl by klid po pěšině. "Odklánění" končí a všichni zainteresovaní jsou z toho nervozní. Já mu fandím! RvRvRv

0 1
možnosti
Foto

odklánění nekončí, pouze se odklání jinam.

0 0
možnosti
BM

Ano to je to co očekávám od novinářů, objektivnost a jak se říká "na plnou hubu".R^ Karma!

Hezký den

0 0
možnosti
DB

Normované myšlení spíše vidím u těch občanů, kteří se nechali ohloupnout jistým Kalouskem a jeho řečmi o 5 miliardách a to přesto, že tento člověk je známý jako obrovský opilec a to i v práci...jako ten strojvedoucí ...a krom toho se vyznačuje tím, že na rozdíl od platných zákonů o výchově, si myslí, že rozdávat facky je výchovné.

Kalousek mířil na klasickou českou základní vlastnost, kterou je závist, a to se mu povedlo, i když ve skutečnosti jen lhal. Ale s úspěchem dle pravidla 100x opakovaná lež se stane pravdou.

Krom toho fakta o plochách na pěstování řepky se dle údajů ministerstva zvýšila jen o pár procent, jen se změnila pozice, kde se pěstují. A monokultury jsou všude na světě...viděl jste někdy obrázky pěstování zemědělských plodin v USA? kilometry polí a pořád jen ta samá plodina...a viděl jste skleníky ve Španělsku, v Holandsku a tak dále, všude je trend k monokulturám, protože je to ekonomicky efektivnější, a tento proces netrvá od včera ale již dlouhá desetiletí ba staletí.

Má to skutečnou podstatu, jde o to, aby potraviny nestoupaly tak moc v ceně, kdyby dnes někdo pěstoval potraviny způsobem jako před 80 nebo 120 lety, asi by vám nestačila výplata na jeden oběd, nebo možná jen na týden, kdybyste s pořádně uskrovnil. Co byste jedl pak, je mi záhadou.

Článek krásně emočně napsaný, s duchaplnou ironií a sarkasmem, ale mimo realitu.

2 2
možnosti
JN

Já zas vidím normované myšlení u občanů, kteří se nechali ohloupnout pouhou koblihou. A jako to stádečko oveček jdou za svým guru, ze kterého čekají vypadnutí další kobližky. Tentokrát však kobližky padají z... ze zádele.

Jen tak mimochodem: Kalousek není ani můj šálek kávy. Myslím, že by si mohl s koblihodárcem podat ruku.

3 0
možnosti
JN

"Pravda, ti, kteří mají potíže s páteří, asi na ně nedosáhnou."

Tragikomické.

Za mne karma R^

1 1
možnosti
  • Počet článků 607
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1544x
Trochu jsem se toulal po světě - celých 32 let. Napsal jsem o tom i knihu s podtitulkem "aneb co se do zpráv nikdy nedostalo". K nalezení zde.Teď jsem se vrátil "domů" a mnohdy se velice divím, co to tu nacházím. Nemohu jinak, než se k tomu vyjádřit. Kdyby se o mně někdo chtěl dovědět poněkud více může tak učinit na www.mujcernobilysvet.cz nebo na www.mk-answer.com. Mimo jiné jsem také aktivní jako pedagog a snažím se mladým adeptům mediální tvorby předat něco ze svých zkušeností a názorů s nadějí, že by mohlo dojít v tomto oboru k lepšímu pochopení nároků veřejnosti na poznání duševního bohatství lidstva.

 

Seznam rubrik