Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Číst blogy pana Olšera, to vyžaduje kachní žaludek, případně sklony k masochismu. Já tedy k havloidní svoloči patřím, jde-li o tohle.

3 0
možnosti
PS

P86e59t23r 68S18k76á43l69a

30. 3. 2016 9:51

Tak to na blogu chodí. Autor může agresivně a vulgárně napadat své názorové odpůrce, čtenář může tak leda mlčet. Pokud by si snad dovolil jen ocitovat něco z článku, pod kterým diskutuje, bývá nemilosrdně smazán. Na dotaz administraci blogu se mi dostalo dost neuvěřitelné odpovědi, že autor má své vulgarity vyargumentované, kdežto od diskutujícího je to jen výkřik. Zřejmě nemá smysl se nad tím pozastavovat.

2 0
možnosti
FN

Kdyby se očesal ten text od určité agresivity, byl by vskutku pravdivým. Asi autor neměl svůj den, ale to se včera stalo mnohým, kteří nevěřili s jakou neskutečnou demagogií a mediální protičínskou masáží vystoupilo iDnes.

Pozor, chci upozornit,, že nejsem příznivcem Číny ani Tibetu, jenom je mi proti srsti, taková neobjektivní jednostranná smršť médií ve snaze ovlivnit názor lidí. Ve skutečnosti ani nejde o Čínu, jde o snahu vytvořit zde názorové stádo, se kterým mohou média později "pracovat", rozuměj manipulovat dle svého uvážení.

Ostatně jak jinak si lze vysvětlit, že v ostatních západních zemích je čínský prezident bez problémů přijímán. Bez toho aby média štvala proti politikům. Jak je možné, že příznivci protitotalitní demokracie nedemonstrovali, když prezident Obama přijel na státní návštěvu Kuby? Kde byl v té době Kalousek a Štětina, že o nich nebylo slyšet? Kde byli ti dva politici, když Angela Merkelová navštívila Čínu ve snaze vylepšit obchodní vztahy? (http://www.ibtimes.com/angela-merkel-china-visit-german-leaders-2-day-trip-aimed-bolstering-trade-ties-2161474). A nebo při pompézní vítání čínského prezidenta ve Spojeném království zde: http://www.bbc.com/news/uk-34571436

Kde byl pan Kalousek v době, kdy jeho stranický nadřízený, pan kníže navštívil jednu z nejméně demokratických zemí světa - Saudskou arábii? (http://www.mzv.cz/jnp/cz/udalosti_a_media/archiv_zprav/rok_2013/x2013_05_20_ministr_schwarzenberg_se_v_saudske_arabii_setkal_s_ceskymi_zdravotniky.html).

Proč je u nás tolik zloby a kdo ji vyvolává? Nepřijde Vám že je vyvolávána zejména těmi, kteří se odkazují na bývalého prezidenta, Václava Havla? Nevěřím, z duše nevěřím tomu, že by s takovým chováním svých jakože příznivců pan Havel souhlasil.

2 1
možnosti
ZH

Já jsem si teda nevšiml, že by někdo měl něco proti návštěvě Činského prezidenta, nebo proti obchodu s Čínou. Ale co mnoha lidem vadí, to je pompéznost přijetí a vlezdozadkysmus. A klidně si vygooglujte, co se psalo v Německém tisku, když Angela na vrcholu eurokrize byla na návštěvě v Číně a nezmínila tam otázku lidských práv. Nenechali na ní niť suchou. A argumentace byla stejná jako v Česku. :-)

2 0
možnosti
Foto

I70v45a82n 48M71a17r86e50k

30. 3. 2016 8:01

P.Kotyku, "nálepkování" a urážky ostatních s odlišným názorem jsou specialitou této doby. Pokud něco takového napíše debatér, je mu příspěvek zpravidla smazán. Pokud něco takového napíše blogger a debatér se proti tomu ozve, je. . . . . . .příspěvek smazán debatérovi a blog je "oklasifikován" tím , že je sice např. vulgární ale je "na hraně". Vím o čem píši stalo se mi to už x-krát. Krom toho ,není to jen specialita vzpomínaného bloggera ale jsou zde kafábři daleko těžšího kalibru kterým projde cokoli, proč asi ? ! Přeji hezký den R^

4 0
možnosti
PS

P26e45t68r 97S39k18á73l18a

30. 3. 2016 10:18

Ano, ten těžší kalibr by bylo možné uvést jmenovitě. Bojím se ale, že bych byl smazán.

0 0
možnosti
Foto

Dovolím si parafrázovat nápisy na krabičkách cigaret : Četba Olšera škodí zdraví.;-D

10 2
možnosti
  • Počet článků 607
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1544x
Trochu jsem se toulal po světě - celých 32 let. Napsal jsem o tom i knihu s podtitulkem "aneb co se do zpráv nikdy nedostalo". K nalezení zde.Teď jsem se vrátil "domů" a mnohdy se velice divím, co to tu nacházím. Nemohu jinak, než se k tomu vyjádřit. Kdyby se o mně někdo chtěl dovědět poněkud více může tak učinit na www.mujcernobilysvet.cz nebo na www.mk-answer.com. Mimo jiné jsem také aktivní jako pedagog a snažím se mladým adeptům mediální tvorby předat něco ze svých zkušeností a názorů s nadějí, že by mohlo dojít v tomto oboru k lepšímu pochopení nároků veřejnosti na poznání duševního bohatství lidstva.

 

Seznam rubrik