Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Souhlas,velká škoda že musím platit televizní poplatky a kvalita mizerná. Radši budu platit dobrovolně těm, kteří si to zaslouží, jako např.rádio Hradec Králové.

1 0
možnosti

Vždycky jsem se divil, jak mohla v roce 1938 vzniknout po rozhlasové hře Válka světů taková panika mezi lidmi. Přitom šlo jen o fikci, že mimozemšťané zahájili invazi na Zemi. Po přečtení vašeho zmateného článku už se vůbec nedivím.

3 3
možnosti
Foto

Ale ano musí a proto tam nejste Vy (tedy někdo ukřivděný a zamindrákovaný), ale pan Železný.

5 2
možnosti

pořad jsem neviděl, tedy nehodnotím jeho smysluplnost. Ale proč spojujete s charakterem moderátora? to je jen zaměstnanec...to měl říct :"takovou hloupost moderovat nebudu"?. Když proběhla první řafa Stardance, tak se Bosáka ptali, proč tam proboha lezl, když je absolutní poleno. A on řekl: "z vedení přišel befel, že tam z naší redakce musí někdo jít...tak jsem to vzal na sebe..."

5 0
možnosti
Foto

Budete se divit, ale to odmítnutí by bylo na místě. I já jsem ve svém životě zažil několik redaktorů, se kterými jsem odmítl pracovat, protože to byli bezcharakterní kariéristé. A přitom platili velice dobře.

1 0
možnosti
Foto

Pan Železný už moderoval více podobných pořadů, které se tak trochu tvářily jako reportáž z místa činu z minulosti (tuším 1938, 1968, 1989) a úplně katastroficky to zase nevyznělo. Samozřejmě že divák musel přijmout tu hru s vědomím, že jde o fikci.

0 0
možnosti

Neviděl jsem a nemohu reagovat na aktuální projev pana JŽ. Na druhou stranu nesouhlasím s jedním diskutujícím, který pláče, že po privatizaci ČT by zde zůstala jen Soukup, to je velký nesmysl. Prima, Nova fungují slušně a to včetně jejich zpravodajských relací a hlavně je jasné komu patří v případě ČT je to záhada. A mimochodem privatizace a to skrytá již proběhla v ČT dávno.

Televizní baroni, kteří dělají pro televizi ty nejrůznější televizní „produkty“ na zakázku, vydělávají na tom a chrání si to své dobré bydlo, přičemž používají ideologické kecy typu, že chrání politickou nezávislost veřejnoprávní televize atd. atp. Ono o prachy jde vždy až na prvním místě a Česká televize je pro někoho báječná socialistická firma, když si vezmete, že my všichni jsme povinni přispívat na její provoz kvazi daní ve formě koncesionářského poplatku. To se to pak podniká...a skutečně si myslíte, že nějaká Rada je schopná tento socialistický pozůstatek uřídit? ;-D;-D;-D

8 4
možnosti
Foto

Ten jeden diskutující má jméno, pane Korecký, a nepláče. Jen si myslí, že když nějaké médium kdosi koupí, pak bude onen přísun informací filtrován požadavkem majitele. Což je již patrné třeba z našeho některého tisku, že. A pokud by ČT koupila třeba Čína (což není úplná fantasmagorie), měli bychom opravdu, ale opravdu objektivní zpravodajství.

6 1
možnosti

Pane Ličko, včera jste mi neodpověděl:

Proč vás zde někteří diskutující oslovují jako "Amicuse"?

0 0
možnosti
Foto

Mám rovněž pocit jisté ukřivděnosti z Vaší strany. Jakuba Železného považuji za solidního komentátora (ve srovnání s jinými z různých jiných televizí on vyčnívá m.j. kultivovaností projevu). Zmíněný pořad jsem nesledoval, nemohu tedy hodnotit. Ale zrušení veřejnoprávního média by skončilo katastrofou, byli bychom zaplaveni Soukupy a spol.

9 9
možnosti

Pořad jste neviděl, protože jste patrně nejspíše šel brzičko spinkat, abyste již za ranního kuropění byl jedním z prvních, který zde bude zase fantas-magorické teorie vymýšlet a preSentovat.

1 0
možnosti
Foto

Je to samozřejmě jen spekulace, ovšem vypadá to, že ČT se k vám nezachovala příliš laskavě, z vašeho pohledu a vy jí to nemůžete odpustit.

5 3
možnosti
Foto

Frustrace kouká i z dalších dvou článků autora, to asi není osobní....:-(

4 2
možnosti
  • Počet článků 607
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1544x
Trochu jsem se toulal po světě - celých 32 let. Napsal jsem o tom i knihu s podtitulkem "aneb co se do zpráv nikdy nedostalo". K nalezení zde.Teď jsem se vrátil "domů" a mnohdy se velice divím, co to tu nacházím. Nemohu jinak, než se k tomu vyjádřit. Kdyby se o mně někdo chtěl dovědět poněkud více může tak učinit na www.mujcernobilysvet.cz nebo na www.mk-answer.com. Mimo jiné jsem také aktivní jako pedagog a snažím se mladým adeptům mediální tvorby předat něco ze svých zkušeností a názorů s nadějí, že by mohlo dojít v tomto oboru k lepšímu pochopení nároků veřejnosti na poznání duševního bohatství lidstva.

 

Seznam rubrik