Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VF

Já, naše občanka, ČT chci i pro srovnávání s jinými TV stanicemi. Vždyť nejde jenom zpravodajství, ale jsou tam i jiné pořady.

0 0
možnosti
MB

Otázka dobrá - Potřebuje náš občan ČT ? Odpovídám - Televizi potřebuje zcela určitě a česká ani nemusí být. Jde o to, zda hraje ? Pokud ano, zase otázka a co tam dávají ? Směle pak tvrdím, že dobrá televize s vysílám se rozpozná snadno - Pokud tam hlásají to, co chce posluchač slyšet ! Pokud tam vyposlechne to své, je spokojen ...

Směle pak tvrdím, že ČT je bezkonkurenčně nejlepší. Jde o tradici, štáb - programový rozsah a samozřejmě i o ten rozpočet. Není bez chyb, určitě, nicméně udělat televizi je opravdu problém. Jsem zvědav, co Nova. Mj., do současného vedení nejvíce šije Soukup na Barrandově. Jeho obrat je zajímavý ! :-)

2 0
možnosti
ND

Dobrý článek, já se snažím ČT24 vyhýbat, paní Kroužková přes vlastní důležitost přepadává...pamatuji jak moderovala přílet ostatků 4 zabitých vojáků tak, že tam kde měla mlčet, tam mlela jak když je rozhlasová reportérka a ne televizní, protože říkala to co jsme viděli, žádná pieta, děsně mě to tenkrát štvalo...

A ty skryté reklamy v podobě sponzorů pořadů...

2 1
možnosti
TB

Zato úroveň Tv Noíva je opravdu úžasná !;-D

0 0
možnosti
VF

Ano, ale za Novu neplatíme...

2 0
možnosti
RK

No bať. Co si to dovolují chtít po respondentech konkrétní odpovědi, nenechávají je odbíhat od tématu a navíc je konfrontují s předchozími činy a výroky. No prostě hanba. Nenechme naše politiky grilovat. Myslí to s námi dobře a ti redaktoři jsou podvratní živly. Vypráskat je do Michelinky tahat gumy, že pane Kotyk. Pepa Havránek do lidového soudu. Ten je jediný kompetentní. Čest.

7 4
možnosti
KV

No Michelinka by mnohým neškodila. On ten svobodník Halík si často s mnoha "redaktory" nezadá. Ovšem oni bojují za tu správnou věc, že? Konkrétní odpovědi, nejlépe ty, které jsou naznačeny už otázkou a které se hodí do světonázoru váženého redaktora. Něco ve stylu který je nejlepší stát na světě a proč je to zrovna Rusko, USA...dle přání "novináře".

2 0
možnosti
AK

Zrušme koncesionářský poplatek ČT a uvidíte jak rychle zavřou.

4 1
možnosti
PK

Já bych je nerušil obecně, ale umožnil bych divákovi , aby na začátku roku rozhodl, které TV je bude ročně platit.

I v království demokracie zjistili, že BBC je třeba min. přistřihnout křidýlka...

0 0
možnosti
Foto

Nejhorší jsou pořady publicistické, a ti vyslýchající "veřejnoprávní" moderátoři(torky), kteří by "své" hosty (oběti) nejraději ugrilovali k smrti. Divím se často jejich trpělivosti - a že to už některého z nich "neporazilo." Raději to už v noci nesleduji, nechci si zvykat ne prášky na spaní. R^ Karma

4 6
možnosti
JH

Ano, ČT nelze zprivatizovat - už byla zprivatizována:-(

3 6
možnosti
  • Počet článků 607
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1544x
Trochu jsem se toulal po světě - celých 32 let. Napsal jsem o tom i knihu s podtitulkem "aneb co se do zpráv nikdy nedostalo". K nalezení zde.Teď jsem se vrátil "domů" a mnohdy se velice divím, co to tu nacházím. Nemohu jinak, než se k tomu vyjádřit. Kdyby se o mně někdo chtěl dovědět poněkud více může tak učinit na www.mujcernobilysvet.cz nebo na www.mk-answer.com. Mimo jiné jsem také aktivní jako pedagog a snažím se mladým adeptům mediální tvorby předat něco ze svých zkušeností a názorů s nadějí, že by mohlo dojít v tomto oboru k lepšímu pochopení nároků veřejnosti na poznání duševního bohatství lidstva.

 

Seznam rubrik