Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

To je neskutečné, co dokáží někteří zabedněnci napsat za ptákoviny. Ať udělá Babiš cokoliv (i když je to dobré jako v tomto případě), vždy se najde někdo, komu se to nelíbí. Jak může někomu vadit testování, i když je zadarmo? To ty lidi tak nenávidíte?

1 1
možnosti
Foto

To je neskutečné, co dokáží někteří zabedněnci napsat za ptákoviny, aniž by pochopili smysl textu.

0 0
možnosti
MR

Když se říká pořád za A, tak je potřeba říci za B, to že nemáme jednobarevnou vládu, vládu jedné politické strany, jež má 101 hlasů v poslanecké sněmovně, ale máme tak jako to bylo dříve, drahý sňatek z rozumu, tedy koalici, kde pak nejmenší má největší hlas. Navíc je to podporováno komunisty. Jinak řečeno Babiš si nemůže moc pískat ... Co nám předvedly koalice v minulosti, co se dělo, třeba poslanecká turistika ... KDU-ČSL ... Navíc do budoucna to nevypadá růžově a opět zde bude koalice ...

Předražené Tamiflu. Česko nakoupilo lék dráž, než mohlo | Týden.cz (tyden.cz).24.1.2010

Ministerstvo prošlé léky pálí, správa hmotných rezerv je zvládla bezplatně vyměnit

16. 9. 2019

Ministerstvo zdravotnictví pálí léky za miliardu korun. Přípravky Tamiflu a Relenza nakoupilo před patnácti lety, nyní jsou všechny na vyhození, protože už prošly.

24.01.2010 08:00

2 0
možnosti
MS

V tomto případě se myslím Babiš spíš svezl na doporučeních odborníků, viz třeba článek

https://www.lidovky.cz/domov/antigenni-testy-mensi-spolehlivost-lekarum-v-terenu-nevadi-odebrat-ster-z-nosu-je-extremne-jednoduch.A201125_003433_ln_domov_tmr

"Výhrady směřují zejména k tomu, že tyto testy nejsou dostatečně citlivé. To však my nepotřebujeme. Co naopak chceme vědět, je, nakolik je daný jedinec v danou chvíli bezpečný – a to antigenní test ukáže."

Třeba v Jižní Koreji otestují zdarma kohokoli na požádání dražším PCR testem.

K Babišovi lze být kritický v mnoha věcech, ale zde bych byl zdrženlivý. Že to bude hrazeno z rozpočtu je snad každému jasné.

4 0
možnosti
Foto

Jenže přesnost těch testů je kolem 70% a hodnota platí tak 48 hodin. Takže, když se někdo před svátky nechá otestovat a myslí, že je v pohodě až do Silvestra, tak sice upokojil svědomí, ale žije v bludu.

0 0
možnosti
ZZ

Opozice tvrdí - zvyšme testování !

Čím víc budeme testovat tím víc případů odhalíme a Covid se nebude nekontrolovaně šířit.

A když se udělají podmínky pro toto testování, tak zase začneme tvrdit, že testování je vlastně zbytečné, protože se epidemie do týdne vyleží sama i bez léků.

;-D;-D;-D

2 0
možnosti
Foto

Nechci ani myslet na to, co by se stalo, kdyby se netestovalo vůbec.

0 0
možnosti
MB

Přiznám se, mám celoživotní zájem. Zjistit, skutečný význam pojmu "Zadarmo" ! Už jsem se s tím i natrápil - viz Google- Gratis, bezúplatné plnění, zdarma - zadarmo ? Prostě ten pojem = Neexistuje ! (Zkuste sami) ...

Kdysi mi i rodič pravil - Zadarmo je, co dítě od rodiče obdrží, kapesné, dědictví. No snad. Nicméně, to taky neplatí ! Musel něco vyprodukovat a pak se toho vzdát. Dospěl jsem k závěru, že zadarmo je i doprovázeno dobrem ! No jo, ovšem když někomu činím dobro - zase druhému činím nedobro ! Něco mu odnímám a předávám druhému. Pak i tvrdím, že když se objeví pojem "Zadarmo" - Nic dražšího neexistuje ! Mj. - Klasika, co je zadarmo - Proč si toho vážit ? Dost podobnému tomu všelidovému ! ...

Určitě existují způsoby, kdy je někdo obdarován dobrovolně - Charita, psí útulky ap. - Něco dostanou zadarmo. Je to zadarmo ? Opravdu, píši z hecu ! Pomůže mi někdo a konečně vysvětlí - Pojem ? , děkuji ... :-)

1 1
možnosti
AN

A81l51e18š 74N64o31v83á31k

25. 11. 2020 8:53

za pár dní se dozvíme, že test bude sice zdarma, ale zároveň je i povinný. Kdo si ho nenechá udělat, stane se občanem druhé kategorie, s mnoha omezeními, podobně jako je to dnes na Slovensku.

0 0
možnosti
  • Počet článků 607
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1544x
Trochu jsem se toulal po světě - celých 32 let. Napsal jsem o tom i knihu s podtitulkem "aneb co se do zpráv nikdy nedostalo". K nalezení zde.Teď jsem se vrátil "domů" a mnohdy se velice divím, co to tu nacházím. Nemohu jinak, než se k tomu vyjádřit. Kdyby se o mně někdo chtěl dovědět poněkud více může tak učinit na www.mujcernobilysvet.cz nebo na www.mk-answer.com. Mimo jiné jsem také aktivní jako pedagog a snažím se mladým adeptům mediální tvorby předat něco ze svých zkušeností a názorů s nadějí, že by mohlo dojít v tomto oboru k lepšímu pochopení nároků veřejnosti na poznání duševního bohatství lidstva.

 

Seznam rubrik