Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Stačí se podívat, jakým způsobem používá respirátor pan ministr. Plandá mu to na obličeji, všude škvíry, naprosto bez efektu...

2 0
možnosti

...a každých 5 vteřin si na ten "zázrak" chytá. Lékař!

2 0
možnosti

Opatření na počet lidí v prodejně je opatření na "buňku" 15m2, tedy zjednodušeně neustálý rozestup 4 metry mezi každým člověkem, což dodržet a uhlídat je čirý nesmysl. A jen slabomyslný jedinec si může myslet, že to vyřeší počet lidí na plochu prodejny. A tak je to se všemi opatřeními vlády, včetně roušek a popř. i respirátory. Lidi zjistí, že stačí jeden respirátor na půl roku, než se rozpadne. A nebudou to nosit kvůli viru, ale kvůli tomu, aby si vůbec mohli nakoupit, aby je nějaký udavač neprásknul. V obchodech jde o čirou buzeraci, protože kdyby to bylo opravdu, jak vláda tvrdí, tak už jsou obchody dávno zavřené, protože by 90% personálu lehlo s covidem. Ale není tomu tak, takže zase jsou vedle, jak ta jedle.

1 0
možnosti

Já respirátor nosím do větších obchodu, mám pocit že víc ochrání než běžné roušky.Zatim se o tom jen uvažuje, na doporučení odborníků.Vsimnete si podobný řev v diskuzích byl když se řeklo že do obchodů může jen určitý počet zákazníků..Časem se zjistilo, že to není žádný problém. A tak je to u nás pokaždé když se má něco změnit.

1 0
možnosti

Vážený autore, osobně se domnívám, že by pro Vás bylo lepší se znovu toulat než psát snaživé a naivní příspěvky. Obávám se, že k tomu postupně dospějí i Vaši sponzoři.

0 2
možnosti
Foto

Ministerstvo vnitra sehnalo od čínských firem respirátory. K nim totiž nebylo možné dohledat datum, kdy byla smlouva podepsána. V prvním případě pořídil resort vnitra 2,2 miliony kusů a jeden vyšel na 58,65 koruny (71 korun s DPH). Ve druhém šlo o 1,2 milionu kusů, přičemž jeden získal za 49,72 koruny (60 korun s DPH). A ve třetím případě nakoupilo ministerstvo 5 milionů kusů a za jeden respirátor dalo 47,3 koruny (57 korun s DPH). Teď už zbývá nařídit jejich nošení;-D;-D

2 0
možnosti

Máte naprosto pravdu. Ovšem respirátory byly a jsou. Očkovací sérum není a asi z EU tak honem nebude. To je ten drobný rozdíl.

0 0
možnosti
Foto

Respirátor je zařízení, které je určeno k ochraně proti částicím z vnějšího prostředí. Dle druhu respirátoru dochází k filtraci částic od prachu až po mikroorganismy a nebezpečné výpary či plyny.Většina respirátorů nejvyšší třídy ochrany (FFP3) má výdechový ventil. Tím ale chráníte pouze sebe a nikoliv okolí. Ideální je překrýt výdechový ventil rouškouVšechny respirátory filtrují částice vzduchu o velikosti 0,3 mikrometrů.Pokud máte k dispozici pouze roušku, i tak má smysl. Chráníte tak nejen své okolí, ale částečně i sebe Je však důležité pochopit, že koronavirus sám nepoletuje ve vzduchu, ale je transportován z pacienta na pacienta pomocí kapének, které jsou vylučovány při kýchnutí nebo kašlání. Tyto částice jsou obvykle větší než 0,5 mikrometru ( O6 - 0,14 ) . Tolik , 3. lékařská fakulta UK.

0 0
možnosti

Zbytečný a demagogický blog - stejně takového blogera a jeho svity obdivovatelů.

:-P:-P:-P

2 7
možnosti
Foto

I56v66o 38C86i52l98i76c88h

25. 1. 2021 6:29

Dobře popsáno R^

5 1
možnosti
Foto

Mně není líto, že se pacient Blatný zbláznil, ale neměli by ho v takovém stavu nechat pracovat, zasloužil by si řádnou péči. A tím opravdu nemyslím, že by ho Protopopov měl odvézt na Krym. ;-)

Ale chápu ho, umím si představit, že bych na tom nebyla psychicky úplně nejlépe, kdyby mým přímým nadřízeným byl AB.

8 2
možnosti

Pokud vím, šel do toho dobrovolně, ač byl (nebo ještě je?8-o) příznivcem Milionu chvilek, což se hned na začátku snažil zamést pod koberec. Takového (křivého) člověka mi nemůže být líto, ani kdyby "pracoval" pod nadvládou satana.

0 0
možnosti

Tak třeba v každém obchodě pár erárních...;-D

0 0
možnosti
Foto

V obchodech počet erárních podle metrů čtverečních a v MHD podle kapacity? ;-D

2 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS