Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pravila jsem se Shakespearem "Mnoho povyku pro nic". A měl jsem pravdu. :-)R^

0 0
možnosti
JP

S něčím ve vašem článku plně souhlasím, s něčím nesouhlasím, ale za nejdůležitější mám, že jste neuvedl " Co s tím ".

1 0
možnosti
JS

Celá ta „vládní“ politika hašteřivých ješitných jedinců, kteří již pomalu jen soutěží o hlavní cenu v hlouposti a amatérismu. Jsou jeden jako druhý, ale přesto se nepřestávají bít v prsa napodobujíce Tarzana, domnívající se že se jedná o symbol vševědění, moci a neskonalé snahy v boji o naši budoucnost.

Zdroj:https://kotyk.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=770196

Pokud byste tam nenapsal to slovo "vládní" tak bych Vám dal i třeba osmkrát karmu.

2 0
možnosti

Napřed byste si měl ujasnit pojmy. "Velezrada" je specifický akt, kterého se může dopustit jen p r e z i d e n t ČR. Konání jiných občanů je "vlastizrada". Velezradu definuje článek 65 odst.2) Ústavy ČR:

"Senát může se souhlasem Poslanecké sněmovny podat ústavní žalobu proti prezidentu republiky k Ústavnímu soudu, a to pro velezradu nebo pro hrubé porušení Ústavy nebo jiné součásti ústavního pořádku; velezradou se rozumí jednání prezidenta republiky směřující proti svrchovanosti a celistvosti republiky, jakož i proti jejímu demokratickému řádu."

1 0
možnosti
Foto

Nejtrapnější na tom je, že naše takzvaná veřejnoprávní Česká televize spustila alarmu a věnovala této Veledůležité události o VELEZRADě našeho čelného představitele ve vládě celé dva dny. (Nebo i víc?)Už je jasné, proč se k tomu M.Z váhal vyjádřit. ;-D

0 0
možnosti
PV

Po nacismu a komunismu k nám přichází další totalitní systém, kde se v plné míře začíná uplatňovat presumpce viny, drsná ostrakizace nepřátel, kde hypotézy, domněnky a politická přání jsou vydávány za důkazy...

... a kde za velezradu začíná být považováno už jen to, že někdo chce pro nějaká vznesená obvinění vidět i nějaké relevantní důkazy.

8 1
možnosti

Není důvod k pesimismu. Navzdory tomu, co tu naši politici předvádí i navzdory každodenní mediální manipulaci, která vše nesmyslně a falešně hrotí, je na tom naše země relativně velmi dobře.

1 0
možnosti
JP

Nechci Vám brát radost ze života, ale slyšel jsem politiky, kteří říkali, že po 14 měsících covid jsme ekonomicky víc zničeni než po 2.světové.

0 0
možnosti
JD

J52i94ř23í 84D98e63š18t

4. 5. 2021 20:22

Nástupce Bilaka bychom měli;-(

0 2
možnosti
Foto

Velezrada se každodenním nadužíváním stává pojmem podobně validním jako jiné bláboly z Červené knihovny.

Ach ;-D

17 0
možnosti
ZZ

Dnešní utajené jednání Poslanecké sněmovny skončilo opět bez výsledku. Podle poslanců, kteří byli v sále přítomni, se schůze zvrhla v osočování, které vedli opoziční poslanci a tak přítomní šéfové tajných služeb ani slovo nedostali. Nevystoupili ani policejní prezident, ani nejvyšší státní zástupce, ani premiér Andrej Babiš.

Poslanec dodal, že do ministra vnitra a předsedy ČSSD Jana Hamáčka šili ostře zejména poslanci Marian Jurečka (KDU-ČSL), Jan Bartošek (KDU-ČSL) a Markéta Pekarová Adamová (TOP 09).

Poté si vzali pauzu, schůze skončila a tím nedošlo ani k volbě do Rady ČT,“ dodal zmíněný poslanec s tím, že uvedení zákonodárci vystupovali tak, jak je u nich obvyklé.

„Nic nového tam ani nemělo šanci zaznít.“

;-D;-D;-D

7 0
možnosti
Foto

a tohle nám vytváří zákony....:-/

7 0
možnosti
MK

M27i95l57a71n 57K95e50s45l

4. 5. 2021 19:03

Vláda je nedůvěryhodná má důvěru 19% .Parlament je důvěryhodný a má důvěru 15% občanů.A to v tom parlamentě jsou taková esa jako Fiala ,Pekarová,Jurečka Gazdík, a další.Kdyby tam tito lidé nebyli tak se důvěra parlamentu zvýší alespoň na 20%.Co takhle vypráskat celou sněmovnu včetně vlády?Jedni za 18 druzí bez dvou za dvacet.

14 0
možnosti
JM

Babiš, Hamáček, Schillerová, Havlíček, Benešová, Maláčová, kdyby tam nebyli, důvěra parlamentu se určitě zvýší.

1 10
možnosti
  • Počet článků 607
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1544x
Trochu jsem se toulal po světě - celých 32 let. Napsal jsem o tom i knihu s podtitulkem "aneb co se do zpráv nikdy nedostalo". K nalezení zde.Teď jsem se vrátil "domů" a mnohdy se velice divím, co to tu nacházím. Nemohu jinak, než se k tomu vyjádřit. Kdyby se o mně někdo chtěl dovědět poněkud více může tak učinit na www.mujcernobilysvet.cz nebo na www.mk-answer.com. Mimo jiné jsem také aktivní jako pedagog a snažím se mladým adeptům mediální tvorby předat něco ze svých zkušeností a názorů s nadějí, že by mohlo dojít v tomto oboru k lepšímu pochopení nároků veřejnosti na poznání duševního bohatství lidstva.

 

Seznam rubrik