Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Výborné postřehy a zejména závěrR^

1 0
možnosti
ZZ

Kroupa neřekl ještě své poslední slovo.

Věřím, že tentokrát šlo pouze o vějičku, která měla mezi sebou rozeštvat socany. Určitě půjde ještě dál, protože to co předložil, nestojí ani za psí štěk !!!

;-D

0 0
možnosti
ZJ

To píšete u všech logů.

Já bych doporučil, aby se autoři a diskutanti sešli na jednom místě a rozdali si to ručně.

Vladímíra Bošková a Karel Trčálek to následně literárně ztvární.

2 0
možnosti
MK

Též věřím na Boží mlýny. Teď právě melou Hamáčka, který před několika týdny poštval policii proti vlastnímu obyvatelstvu. Doufám, že jsou ty mlýny dobře promazané.

2 0
možnosti
JK

J11a82n 86K13y59š69k66a

6. 5. 2021 14:50

Nejlépe jste se, pane Kotyku, popsal sám. V podstatě o sobě říkáte, že byste byl ochoten připustit nebo dokonce souhlasit s vlastizrádným chováním: Budu upřímný, pokud bych se také stal účastníkem té „tajné schůzky“, tak by se klidně mohlo stát, že bych podobný obchod navrhl i já.

Zdroj: https://kotyk.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=770316

No tak to potom jo, pak to celé dává smysl. Díky.

5 0
možnosti
Foto

Je mi líto, ale nemám rád čtenáře, kteří, ač nepochopili text, tak se k němu přesto vyjadřují.

2 1
možnosti
LC

Nic proti tomu co píšete, je to tak. Až na jedno. Vůbec se nejedná o lacinou zábavu prostého lidu. Prostý lid používá většinou prostý selský rozum a tomu, co se odehrává kolem Vrbětic, agentů GRU, Sputniku, Hamáčka a dostavby Dukovan se už jen útrpně směje. Laciná, hloupoučká a veskrze trapná zábava se z toho stala v Poslanecké sněmovně a tuším, že Senát se přidá.

3 0
možnosti
Foto

Ale v podstatě je tak prodávána, tedy ta „zábava“. I když někdy se smrtelnou vážností.

0 0
možnosti
JF

J63i93ř51í 42F60o56g93e51l

6. 5. 2021 12:42

To mi řekněte co je to za člověka, tento Netolický. Ve volbách se stydí za vlastní stranu. Ve stranických volbách mu nezvolili kamaráda a tak se pomstí tím, že novináři, který jeho stranu již jednou potopil, napráská interní stranické informace. A toto řídí kraj.

13 0
možnosti
LC

Proto je také každý den v ČT.

1 0
možnosti
ZZ

To může šetřit jak chce - a stejně nic mimořádného nezjistí.

Mnohem zajímavější zjištění, než je veřejné přiznání Netolického, který stejně Kroupovu verzi nepotvrdil, je to, že brigádníci společnosti Imex Group, která měla munici ve Vrběticích, dostali den před výbuchem ve Vrběticích nečekané volno.

Do firmy naopak vyrazil jediný člověk, a to majitel firmy Petr Bernatík mladší. Vyplývá to ze zjištění iRozhlasu, které ve čtvrtek zveřejnil na svém webu.

Že by Imex vědomě spolupracoval s GRU, nebo dokonce tam sám něco nastražil ?

;-D;-D;-D

9 0
možnosti
  • Počet článků 607
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1544x
Trochu jsem se toulal po světě - celých 32 let. Napsal jsem o tom i knihu s podtitulkem "aneb co se do zpráv nikdy nedostalo". K nalezení zde.Teď jsem se vrátil "domů" a mnohdy se velice divím, co to tu nacházím. Nemohu jinak, než se k tomu vyjádřit. Kdyby se o mně někdo chtěl dovědět poněkud více může tak učinit na www.mujcernobilysvet.cz nebo na www.mk-answer.com. Mimo jiné jsem také aktivní jako pedagog a snažím se mladým adeptům mediální tvorby předat něco ze svých zkušeností a názorů s nadějí, že by mohlo dojít v tomto oboru k lepšímu pochopení nároků veřejnosti na poznání duševního bohatství lidstva.

 

Seznam rubrik