Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VB

Hysterie je dnes uměle vyvolávaná, a pokud nefungují např. veřejnoprávní média, pak více lidí reaguje jako zbavení rozumu. Moc už nejde o zdraví lidí, více jde o osobní byznysm. zájmy protagonistů kolem vakcín, testování, respirátorů atd. Věda je spíše potlačovaná, protože vědec. poznatky vadí některým mocným a na ně napojeným byznysmenům. No a když část nezávislejších vědců je cenzurována, pak o to víc upadá i obyčejný selský rozum lidí - zavládne dojmologie, zvůle, anarchie, mýty jako v době morových ran ve středověku.

0 1
možnosti
Foto

"No a když část nezávislejších vědců je cenzurována, pak o to víc upadá i obyčejný selský rozum lidí - zavládne dojmologie, zvůle, anarchie, mýty jako v době morových ran ve středověku."

Toho jste zářným příkladem.

2 0
možnosti
JS

Vážený autore, Vy si totiž neuvědomujete základní princip. Očkovat pouze ohrožené skupiny je blábol. Každý neočkovaný ohrožuje naprosto všechny více než očkovaný. To je základní problém.

1 1
možnosti
Foto

To bych neřekl. Já bych za základní problém považoval skutečnost, že to co vy považujete za základní problém je jenom váš problém nemající přímý vztah k problémům společnosti, která je mimo jiné brzděna v řešení skutečných problémů problematikou řešení vašich privátních základních problémů.

1 2
možnosti
Foto

,,Von jakejkoli ,,ismus" ie je svinstvo. Jen, sem tam ta trocha tý ,,ie" se dá snýst"(J.W.). Jenomže i z té ,,IE" se vždy následně vyklube další ,,tůra". Demokratůra. Se svou ,,ideologií". A následuje opět chaos a hysterie. A kruh se uzavírá. A i těch ,,pár dolarů" je v tom zas toliko nástroj. ,,Nemusí se nám to líbit, ba můžeme s tím i až nesouhlasit, ale to je asi tak vše"(J.C.). p.s.: AUTOR LECCOS ZAŽIL, BA I NATOČIL NA KAMERU. Jen bych se ho zeptal, zda všude tam, kde natáčel, následně nastal koncesus, klid a mír?:-/

0 0
možnosti
Foto

Ne, nenastal. Většinou. A když, tak to zbytku světa nevonělo. Tedy té či oné polovině.

0 0
možnosti
Foto

Pane Kotyku krásné plamenné výzvy ke smíru, ale proč? Kdo se nechce očkovat, tak ať se neočkuje, kdo chce, ať je vopíchanej dle libosti. Té epidemie se stejně nezbavíme naočkováním 100% populace - ten virus bude tak dlouho kolovat a škodit mezi lidma, až se stane neškodným - a na té cestě vybije slabší články. A to jsou důchodci /a zejména ti s "komorbiditami"/ a taky lidi se špatnou imunitou, všeho věku. Krátce ta skupina populace, které moderní zdravotnictví prodlužuje život, nebo jim ho zcela zachovává. A Covid tomu činí přítrž. Tedy příroda zasahuje. Tak bych se jí moc nepletl do cesty, já už jsem starej dost na to, abych věděl, co umí, a taky už vím, že většinou je to správně, bez ohledu na můj názor. A jestli naše společnost něco potřebuje, tak trošku probírku, výchovnou. Covid je nástroj a já bych to nechal úřadovat. Za dva roky jsme si snad už ujasnili, že to zvládáme. Prostě ubyde důchodců a zdravotně bídných jedinců. A že mezi ně patří i osvalení sportovci na bobulích? No a co, milánkové, nic není zadarmo. Ani machrování.

1 1
možnosti
JS

Pokud se nemýlím ve starověku už se to řešilo tím, že nemocné děti byly vražděny. Nechápu, proč chcete nechat úřadovat pouze Covid. Existuje přece řada dalších nemocí a individua, která nemají stejný názor jako Vy.

0 0
možnosti
  • Počet článků 607
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1544x
Trochu jsem se toulal po světě - celých 32 let. Napsal jsem o tom i knihu s podtitulkem "aneb co se do zpráv nikdy nedostalo". K nalezení zde.Teď jsem se vrátil "domů" a mnohdy se velice divím, co to tu nacházím. Nemohu jinak, než se k tomu vyjádřit. Kdyby se o mně někdo chtěl dovědět poněkud více může tak učinit na www.mujcernobilysvet.cz nebo na www.mk-answer.com. Mimo jiné jsem také aktivní jako pedagog a snažím se mladým adeptům mediální tvorby předat něco ze svých zkušeností a názorů s nadějí, že by mohlo dojít v tomto oboru k lepšímu pochopení nároků veřejnosti na poznání duševního bohatství lidstva.

 

Seznam rubrik