Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Naprostá většina lidí, nemá v úmyslu ubližovat jiným. Bohužel, všichni se narodíme do kultury, kde jsme nepřetržitě indoktrinováni, že autoritářství je oním dobrem a spásou lidstva. Centrální řízení se všemi svými nedostatky na straně jedné, předpokládaný totální chaos na straně druhé.

Lidské emoce jsou autoritami zneužity a lidé jsou přesvědčeni, že když budou věřit státu, bude učiněno dobru a spravedlnosti zadost. Lidem důvtipně není umožněno zvolit jinak. V době, kdy dospějí do věku, ve kterém jsou schopni koncepčně uvažovat, je pro ně státní systém tou nejsamozřejmější samozřejmostí.

Pouze díky lidským emocím a strachu jsou politici schopni manipulovat masami lidí. Důkazem nechť jsou jejich nejčastější argumenty při žadonění, abychom jim udělili více moci na úkor individuální svobody a volby: zabezpečení a pomoc chudým, starším lidem a obecně ohroženým skupinám, zvýšení naší bezpečnosti obecně, zajištění pohodlného stáří, pomoc postiženým a opuštěným dětem, zabezpečení našich úspor, ochrana před kriminálníky, zastavení globálního oteplování-ochlazování boj proti terorismu, atd. Nebýt lidských emocí a strachu, neměly by tyto žádosti o postoupení individuální svobody a volby nikdy šanci na úspěch.

Přeji proto všem lidem, aby pochopili, že svoboda je cennější než jakékoliv bezpečí nabízené státem.

7 0
možnosti
Foto

:-)Zdravý občan neexistuje. Tudíž nemůže být nepřítelem, natož pak veřejným;-)

1 0
možnosti
PC

Definice zdraví říká, že zdravý člověk nemá fyzické ani psychické symptomy onemocnění, tedy cítí se celkově v pohodě.

To už ale podle dnešních, politicky zaháčkovaných pseudovědců jaksi neplatí.

2 0
možnosti
MP

za mě KARMA i s boilerem a vanou.

0 0
možnosti

J10a29n 27Š69e74s46t80á45k

27. 12. 2021 12:10

Vystihl jste to přesně. Přes dva miliony neočkovaných jsou pro naše vlády nepřítelem, kterého je třeba zlikvidovat. Třeba tak, že se jim výrazně omezí to, aby se udržovali v dobré fyzické kondici tím, že se jim zakáže chodit plavat, do sauny či do fitka. Jen proto, že tito sabotéři svou neochotou snižují zisky různých kšeftařů s epidemií - očkováním, vyznamenaným a ostudným ex ministrem Prymulou počínaje, a bezpočtem dalších konče.

9 0
možnosti
Foto

Autor píše o zdravých a nikoliv o neočkovaných. Nota bene, existuje vůbec ještě zdravý člověk? A kolik jich tak asi bude? Myslím, že půjde jen o nedostatečně vyšetřené.

2 0
možnosti
  • Počet článků 607
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1544x
Trochu jsem se toulal po světě - celých 32 let. Napsal jsem o tom i knihu s podtitulkem "aneb co se do zpráv nikdy nedostalo". K nalezení zde.Teď jsem se vrátil "domů" a mnohdy se velice divím, co to tu nacházím. Nemohu jinak, než se k tomu vyjádřit. Kdyby se o mně někdo chtěl dovědět poněkud více může tak učinit na www.mujcernobilysvet.cz nebo na www.mk-answer.com. Mimo jiné jsem také aktivní jako pedagog a snažím se mladým adeptům mediální tvorby předat něco ze svých zkušeností a názorů s nadějí, že by mohlo dojít v tomto oboru k lepšímu pochopení nároků veřejnosti na poznání duševního bohatství lidstva.

 

Seznam rubrik