Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Souhlasím ve všem. Jen dodám, a vy jste to naznačil, že i pro byznysmena je jednání s diktátorem o mnoho snazší, něž zase s jednotlivými byznysmeny. Diktátorovi stačí neodolatelně podkuřovat, vše pak funguje na mrknutí oka, pak lze neznalého vůdce snadno oblafnout, on na to nepřijde, nebo nikdy nepřizná, že by se snad, nedej bože, zmýlil.

Jak jste řekl, nejsilnější zbraní na diktátory je vzdělání, překopání tereziánského učebního systému na nový digitální věk je nezbytností. Ti nejrychlejší už mají náskok, my jme pořád na startu. Babiš preferoval učně bez maturity, zato v podmínkách pro maturanty byl cílený zmatek a vysoké školy žadonily o každou korunku. Pamatujete? Ještě dnes by za něho položila život, nejedna babička z Orlických hor, autorky srdceryvných SMSek.

Bacha na diktátory, nikdy, opakuji, nikdy to s nimi nedopadne dobře. Takže když zrovna nás to stálo jen pár stovek miliard, tak bože žehnej, v porovnání s Ruskem, ten nás přijde na mnohem víc a peníze budou to nejmenší.

0 0
možnosti
EH

Pokud lid diktátora milovat "nemusí", není to diktátor. ;-)

0 0
možnosti

Hitlera Němci milovali (než začal prohrávat).

0 0
možnosti
  • Počet článků 607
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1544x
Trochu jsem se toulal po světě - celých 32 let. Napsal jsem o tom i knihu s podtitulkem "aneb co se do zpráv nikdy nedostalo". K nalezení zde.Teď jsem se vrátil "domů" a mnohdy se velice divím, co to tu nacházím. Nemohu jinak, než se k tomu vyjádřit. Kdyby se o mně někdo chtěl dovědět poněkud více může tak učinit na www.mujcernobilysvet.cz nebo na www.mk-answer.com. Mimo jiné jsem také aktivní jako pedagog a snažím se mladým adeptům mediální tvorby předat něco ze svých zkušeností a názorů s nadějí, že by mohlo dojít v tomto oboru k lepšímu pochopení nároků veřejnosti na poznání duševního bohatství lidstva.

 

Seznam rubrik