Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MC

KarmaR^. Bezesporu jediné co Andreji nelze upřít je, že je v Ano jediný a "nejlepší". Ovšem musím podotknout, že neměl zakládat toto hnutí, ale měl vstoupit do sociální demokracie, neboť to je tvrdý socialista. To Bohuslav musí žárlit jak Andrej pohlcuje mužíky z ČSSD, kteří se pouze pomalejší diplomatickou cestou snaží o totéž blaho našeho lidu. Je zcela logické, že na sjezdu se tak vehementně zakousl do jejich lídrů se kterými by jinak musel soutěžit na politickém poli v jedné straně v dlouhém časovém horizontu, což je pro muže s jeho minulostí a podnikatelskými záměry zcela nepřijatelné. Pana Pelikána lze vnímat pouze jako další zvířátko do ZOO ohrady.

3 2
možnosti
MC

KarmaR^Bezesporu jediné co Andreji nelze upřít je, že je v Ano jediný a "nejlepší". Ovšem musím podotknout, že neměl zakládat toto hnutí, ale měl vstoupit do sociální demokracie, neboť to je tvrdý socialista. To Bohuslav musí žárlit jak Andrej pohlcuje mužíky z ČSSD, kteří se pouze pomalejší diplomatickou cestou snaží o totéž blaho našeho lidu. Je zcela logické, že na sjezdu se tak vehementně zakousl do jejich lídrů se kterými by jinak musel soutěžit na politickém poli v jedné straně v dlouhém časovém horizontu, což je pro muže s jeho minulostí a podnikatelskými záměry zcela nepřijatelné. Pana Pelikána lze pouze vnímat, jako další zvíře v této ZOO ohradě.

0 1
možnosti
Foto

velmi inteligentní článek, inspiroval k napsaní glogu, děkuji Vám! karma R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 607
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1544x
Trochu jsem se toulal po světě - celých 32 let. Napsal jsem o tom i knihu s podtitulkem "aneb co se do zpráv nikdy nedostalo". K nalezení zde.Teď jsem se vrátil "domů" a mnohdy se velice divím, co to tu nacházím. Nemohu jinak, než se k tomu vyjádřit. Kdyby se o mně někdo chtěl dovědět poněkud více může tak učinit na www.mujcernobilysvet.cz nebo na www.mk-answer.com. Mimo jiné jsem také aktivní jako pedagog a snažím se mladým adeptům mediální tvorby předat něco ze svých zkušeností a názorů s nadějí, že by mohlo dojít v tomto oboru k lepšímu pochopení nároků veřejnosti na poznání duševního bohatství lidstva.

 

Seznam rubrik