Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

,,Začíná ČT přepisovat už i naše dějiny?"

Již dávno, od svého vzniku. Nejprve s cílem ,,,vytvořit nového člověka kom typu" dle kom receptuRv Naštěstí převážně marněR^Ovšem jinak nic nového. Dnes je cílem vytvořit ,,nového člověka evrop. typu"Rv A tak se stále vytváří ,,Nové Staré pověsti českéRv:-(

6 0
možnosti
JP

J38a32n 95P40a40v84l65í61k

21. 3. 2016 18:40

Samozřejmě běžný divák pochopil, že dokumentární záběry nejsou vždy kompatibilní s právě mluveným slovem. Především také musel pochopit to, co pan Kotyk zjevně nepochopil, že se nejednalo o dokumentární film s mluveným komentářem, ale o rozhovor moderátorky s několika historiky o daném tématu. Já jsem naopak nepochopil, co panu Kotykovi ve výpovědích historiků vadilo, čím tam manipulovali veřejnost, ani nám nesdělil, co se naučil ve škole, kde dával pozor. Takže článek vlastně přináší pouze ten odkaz na pořad ČT, který jsem si mohl takto bez hledání přehrát, za což autorovi děkuji, ale jinak nesmyslné rozhořčení nad fakty, o nichž autor neřekl zhola nic.

4 2
možnosti
Foto

Já nemám nic proti tomu, pokud vás tento zpravodajský styl uspokojil. Mne prostě ne a jen doufám, že nejsem sám.

7 0
možnosti
DB

Není to jen ČT, je to celkový systém vládnutí na základě desinformací a záplavy informací, především nedůležitých.

Kdysi ---jako v Číně---si někdo postavil zeď. Nebo jako u nás za komoušů. A ta zeď bránila v přístupu lidí ale i v přístupu informací do země. Dnes se satelitním vysíláním a s internetem systém vládnutí pomocí omezení informací je nemožný. A tak nastupuje systém vládnutí pomocí desinformací a obrovského množství zbytných a nedůležitých informací. Lidé pak ty podstatné informace nenajdou. Krom jiného jak české televize tak i některé zahraniční vysílají PRAVDU až například ve tři hodiny ráno a již ji nikdy neopakují. Mají pak alibistickou možnost, říci, ...my to odvysílali...jenže v době, kdy na to 99,99% obyvatelstva nekouká. Ale to je přece účel věci.

Jde o to nastolit poměry jako při stavbě Babylonské věže, jde o to pomatení pomocí informací.

Jde o to, aby se vládnoucím dobře vládlo a my byli ti nevědomí.

8 0
možnosti
JK

Možná by nebylo od věci, abyste uvedl, co konkrétně v pořadu ČT, na který jste dal odkaz, rozporujete. Stačí tak dva tři zásadní momenty.

1 1
možnosti
Foto

Základním momentem je, že mladí lidé vůbec nechápali jakékoli souvislosti. Třeba zde nebyla v podstatě ani nějaká vysvětlující zmínka o Mnichově.

4 0
možnosti
Foto

Gratuluji! Konečně jste pochopl, jak je to se zpravodajstvím v ČT. R^

2 2
možnosti
Foto

Domnívám se, že dokáži odhadnout, jak působí zpravodajství na veřejné mínění. Zatím jsem však nepřišel na ten zákulisní mechanismus. Stále váhám mezi záměrem a nevědomostí šéfů ČT. V mém životě jsem se většinou setkával s celkem profesionálním záměrem. Málokdy však s tak silným amatérismem, který by přinášel vlastní destrukci, jako je tomu právě u ČT.

3 0
možnosti
OP

Česká historie je o překrucování skutečností a český konzument je snad na ty lži docela obrněný. Do tolerančního patentu se nekatolíci úspěšně skrývali, za hitlerovské okupace, po komunistickém převratu, po bratrské pomoci spřátelených armád se vždy říkalo něco doma, o čem se na veřejnosti nemluvilo. Teď tu máme éru multikulturní a politické korektnosti, kdy se opět v oficiálních pramenech lže a překrucuje. Jenže je tu slušný pokrok v tom, že odpor proti těmto lžím se veřejně prezentuje a navíc sílí :-)

12 0
možnosti
  • Počet článků 607
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1544x
Trochu jsem se toulal po světě - celých 32 let. Napsal jsem o tom i knihu s podtitulkem "aneb co se do zpráv nikdy nedostalo". K nalezení zde.Teď jsem se vrátil "domů" a mnohdy se velice divím, co to tu nacházím. Nemohu jinak, než se k tomu vyjádřit. Kdyby se o mně někdo chtěl dovědět poněkud více může tak učinit na www.mujcernobilysvet.cz nebo na www.mk-answer.com. Mimo jiné jsem také aktivní jako pedagog a snažím se mladým adeptům mediální tvorby předat něco ze svých zkušeností a názorů s nadějí, že by mohlo dojít v tomto oboru k lepšímu pochopení nároků veřejnosti na poznání duševního bohatství lidstva.

 

Seznam rubrik