Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jedinou, či hlavní prioritou Izraele je Izrael sám. Jeho existence!V tom se od něj lišíme. Proto nemůžeme být, natož se chovat, jako Izrael. Pokud nebude pro nás a naše politiky NAŠE VLAST ZÁKLADNÍ PRIORITOU, nelze cokoli změnit:-/

1 0
možnosti
VK

Já si nemyslím, že je potřeba nějak zvlášt definovat nepřítele,ale že je nutné být připraven. Vůbec bych se ve svém pokročilém věku 48 let nebránila nějakému základnímu vojenskému výcviku.

0 0
možnosti
Foto

Součástí vojenského výcviku je ale i definice nepřítele. Pokus být připraven na vše nefunguje vždy, protože není proveditelný.

0 0
možnosti
Foto

Ovšem ani Izrael nepostavil islám mimo zákon a nevyhnal všechny muslimy ze svého území, jak zde mnozí požadují. Otázka tedy je, v čem bychom konkrétně měli být víc jako Izrael?

1 0
možnosti
Foto

Nemohu, než se opakovat. Více než Izrael v této problematice být nemůžeme. Ale hodně by pomohlo, kdybychom se ujednotili na tom, kde je náš skutečný nepřítel. Politici? Brusel? Islám? Putin? Arabové? Muslimové? USA? Čína? Já se obávám, že tento výčet by mohl být nekonečný. A v tom musíme něco změnit.

0 0
možnosti
Foto

No vidíte, a s tímto Vaším článkem souhlasím naprosto bez výhradR^.

1 0
možnosti
Foto

To mne opravdu těší. Víte, ono je mnohdy nutné se nejprve ujednotit na základní myšlence.

1 0
možnosti
AK

S Izraelem nemáme a ani nemůžeme mít nic společného, je to stát, který vznikl i díky terorismu a stále uplatňuje politiku apartheidu, ne proti nějakým cizincům (ty naopak stále vstřebáva ve smyslu obrácených Norimberských zákonů), ale právě naopak proti původnímu obyvatelstvu.

1 2
možnosti
Foto

Zajímavý názor, ale o tom snad někdy jindy a v jiné souvislosti.

0 0
možnosti
Foto

Týká se Vaše tvrzení i těch Izraelců, kteří z náboženských důvodů odmítají povinnou vojenskou službu?

0 0
možnosti
Foto

A tušíte vůbec, KOLIK našich mladých kluků by nikdy na dobrovolnou vojenskou službu nekývlo...?

2 0
možnosti
  • Počet článků 607
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1544x
Trochu jsem se toulal po světě - celých 32 let. Napsal jsem o tom i knihu s podtitulkem "aneb co se do zpráv nikdy nedostalo". K nalezení zde.Teď jsem se vrátil "domů" a mnohdy se velice divím, co to tu nacházím. Nemohu jinak, než se k tomu vyjádřit. Kdyby se o mně někdo chtěl dovědět poněkud více může tak učinit na www.mujcernobilysvet.cz nebo na www.mk-answer.com. Mimo jiné jsem také aktivní jako pedagog a snažím se mladým adeptům mediální tvorby předat něco ze svých zkušeností a názorů s nadějí, že by mohlo dojít v tomto oboru k lepšímu pochopení nároků veřejnosti na poznání duševního bohatství lidstva.

 

Seznam rubrik