Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pěkný článek, souhlasím. Obviňovat politiky z našeho chování je podle mého naprostý blábol o to více mluvit o vlivu na děti. Je to jen zbavování se zodpovědnosti či dobrý obušek na vypráskání Zemana. Nevím kolik mladých dětí, jak v minulosti, tak v současnosti, když jsou přikování u pc her, ví o tom, co kde řekl Zeman. Když se to dozvědí, tak jim to spíše někdo předžvýká, ze svého subjektivního pohledu, čímž už ten vliv onen předžvýkávač na dítě utváří, nikoliv prezident. ;-)

0 0
možnosti
Foto

Když nějaký kolega nadává na naše studenty, tak ho vždy upozorním na to, že dělají přesně to, co jsme je my, tedy ti starší, naučili.

0 0
možnosti
Foto

Tentokrát s vámi nemohu plně souhlasit.

1/ Nemyslím si, že bychom byli ze Zemana paralizováni, možná někdo, pár jednotlivců či menší skupina, ale národ jako takový je vcelku částečně při smyslech.

2/ Myslím, že i Zeman má svůj díl na tom, v jakém stavu je dnešní společnost, na tom jak se chováme. Tedy nikoliv jen jako prezident (ač i v této funkci nese již na národu svůj negativní podpis), ale svým neblahým působením v předchozích politických a ústavních funkcích.

Ať si to uvědomujeme či nikoliv, jsme formováni i svým okolím, prostředím. A to z velké části utvářejí veřejně známé svými jednáním a názory a těmi "osobnostmi" politici bezesporu jsou.

Zamyšlení nad sebou samými ovšem podporuji, tam s vámi souhlasím. R^

0 0
možnosti
Foto

A já budu kupodivu s Vámi souhlasit. Vlastně počítám s takovou reakcí, jako je vaše. Ale používám trochu, snad v rozumném míře, "novinářské" licence, která možná zjednodušuje, což je ale podmíněno prostorem pro projev, ale má opravdu sloužit spíše k zamyšlení, než čerpaní absolutních faktů, či dokonce pravd.

0 0
možnosti

J92i91ř89í 42J85o44n52á76š

14. 4. 2016 11:03

Toto je opravdu článek k zamyšlení.Ne vždy s Vámi,pane Kotyku,souhlasím,ale tentokrát ano.R^

0 0
možnosti
Foto

Děkuji. Hlavně za to, že chápete mé texty tak, jak je "zamýšlím".

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS