Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VV

Ona tu Ceskou Televizi snad vlastni nejaka strana, ktera je dokonce jedina a ustavne zakotvena jako vudci?

0 0
možnosti
MV

Českou televizi nevlastní nějaká strana ale spíše parta kamarádíčků, které si ČT v podstatě zadarmo zprivatizovala. Je to vidět hlavně na tom, koho tam neustále zvou a kdo tam nesmí. Je to v podstatě uzavřený spolek pro kamarády, co spolu mluví a kteří mají ten jediný správný probruselský názor.

1 0
možnosti
MC

BBC byla komerční společnost, která se dopracovala k mediální veřejné službě přirozeným výběrem. Tak je to zpravidla ve svobodné zemi. Naše média jsou postaveny na falešné sociálně altruistické kampaní již z let minulých. Svoboda morálních menšin samostatně myslících je jim šuma fuk.

0 0
možnosti
ZP

Pane Kotyku. Co Vám ta proradná Česká tv tak strašného provedla? Bylo to něco osobního? Vaše blogy jsou plné morálního povznášení národa a podobných hlubokých úvah. Zkuste to v politice, národ Vám bude určitě naslouchat.

0 5
možnosti
Foto

Já se ze zpravodajství ČT 24 stále dozvídám spoustu zajímavých informací a mám pocit, že tam zvou i politology, komentátory, ekonomy, kteří jsou občas zaujatí, ale mají k tématu většinou, co říci. Samozřejmě, často nejsou připravení a vypadnou z nich jen floskule. Ale někdy se naopak dobře připraví a pak je diskuse zajímavá. Já bych třeba, když bych byla dramaturgem, na což nemám manažerské předpoklady, pozvala jiného znalce. Je jich vždycky aspoň 7. Ale může to být i tak, že ten nemá zrovna čas se dostavit atp. Radši sleduji ale internet a zahraniční servery, co se týká zahraniční politiky. Naše se tam samozřejmě neřeší.

0 2
možnosti
Foto

O94t43a14k95a26r 27S71e32k68l

22. 4. 2016 20:16

Nesouhlas ! Zrušme ČT a potom budeme sledovat zprávy na soukromých stanicích Nova , Prima atd typu : Agáta Henychová bez podprdy , důchodkyně našla pětikilový hřib smrkový......

Děkuji pěkně. Netvrdím , že ČT je ideální a na úrovni BBC , ale nevidím možnost nahradit ji nějakou soukromou TV. Jednu TV má /nebo bude mít/ Babiš , druhou si koupí třeba Bakala a potom si opravdu můžete (-me) stěžovat na oblíbené lampárně.

V ČT je možno slyšet a vidět Zemana ( když laskavě svolí) , Sobotku, Fialu , Kalouska, Macha, Bělobrádka, Velebu , Haška , Semelovou , Konvičku , Okamuru, Černocha , Tvrdíka , ..... politilogy a novináře od Mitrofanova po Jelínka či Palatu....Jen si vybrat.

Faktem je , že moderátoři někdy ( dle některých často) příliš dávají najevo svůj názor. To by chtělo asi eliminovat , i když přiznávám , že být objektivní v diskuzi s některými politiky musí být těžké .

2 8
možnosti
Foto

Nu, já jsem také proti zrušení. Jen jsem zauvažoval, že by k tomu mohlo dojít.

2 0
možnosti
Foto

,,Postihne ČT stejný osud jako Rudé právo?"

Mívali jsme ,,heslo": ,,Atˇ žije Rudé právo a MOJE TAKY!";-) Rudé skončilo.R^ Ale to naše, to by snad mělo i nadále zůstat;-)

3 0
možnosti
MV

M42i30l40a83n 37V53i90k

22. 4. 2016 18:51

To se týká nejen ČT, ale i Českého rozhlasu. Pravda začíná tam, kde končí signál těchto "medií"...

5 1
možnosti
SN

:-)....Rozhlasu bych se trochu zastal ! Praha +, to je žumpa, jak praví president. Pravidelně denně poslouchám Dvojku, ta se mi líbí . Dnes o půl deváté Andor Šándor....hovořil perfektně, na tvrdo, bez přikrašlování, moderátorka mu do řeči neskákala. Solidní je i radiožurnál. TV 24 = tendenční bez hranic! !!!!!!

1 1
možnosti
MD

Nekde to sice zabiha do oblasti sci-fi, ale jinak dobry clanek.

3 0
možnosti
MK

"Je docela možné, že se mnozí novináři začnou stydět veřejně přiznat pro koho pracují

Zdroj: http://kotyk.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=505380";

To je dost hloupá myšlenka.Novináři,tvoří zpravodajství,to jsou ti,kdo musí být přímí,pravdoinformační atd.Bohužel tomu zdaleka tak není a vymlouvat se na instituci...jakoukoli,je dost ubohé.p.Kotyk,čím více píšete blogů,tím větší paskvily to jsou....méně může být někdy více.

2 6
možnosti
Foto

Vaše chápání společenských jevů je pro mne skutečně nové. Určitě se nad tím zamyslím. Tedy pokud najdu něco, coby za to stálo.

4 0
možnosti
PS

Možná, kdybyste méně polemizoval a více argumentoval, měl by váš nynější blog smysl.

Takhle je to pouze snůška nic neříkajících frází a rádoby líbivých větiček bez jakéhokoliv kontextu. Takže se ptám - kdy lhala a o čem?

2 5
možnosti
Foto

Děkuji za Vaši radu. Ale cílem mnoha mých textů není ani polemizovat a ani argumentovat, takže Vás asi zklamu. Ale není v tom arogance z mé strany. Ono jsou totiž pro polemiku a argumentaci vyhrazeny obvykle jiné prostory. Hlavně rozsahově a časově. Není mým zvykem objasňovat složité společenské jevy ve formě jedné SMS. To přenechávám „odborníkům“. Ostatně nikde netvrdím, že ČT lže, takže vaše otázka je poněkud nemístná a typická pro „experta“.

3 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS