Diskuse

Pražský hrad versus Kavčí hory

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Copak, oni Vás do ČT zase nevzali?

Tomu bych se nedivil, jestli tam někdo čte Vaše díla. Ale nezoufejte, tady své čtenáře najdete! ;-D

2 0
možnosti
Foto

Tak. Třeba i Vás, že:-P

0 0
možnosti
Foto

R^ objektivní žurnalistika by měla být standard. Ovšem nejen u nás často novináři hřeší tím, že podávají pouze názor jedné strany, takže to nemohou být opravdoví novináři, jsou to jenom propagandisté!

1 0
možnosti
Foto

I34v77a10n 82M71a93r60e46k

20. 3. 2018 12:00

Vítám zpět p.Kotyku, chyběl jste nám, souhlas a karma. [>-] R^

1 1
možnosti

J21i66ř19í 60A36l21e59x36a

20. 3. 2018 11:57

To závěrečné přání Vám možná ČT splní. Zeman nikdy.

2 1
možnosti

Má se to takto...Hrad nemá šanci cokoliv změnit, jen občas předhodí nějakou perlu, kterou především pověsti jejich interpretů už asi těžko někdo může brát vážně. A už rozhodně nemůže ohrozit ČT, ta naopak se zakopává stále více a i já ač se snažím být velice nad věcí a objektivní tak zejména zpravodajské pořady mi připadají značně nevyvážené. No asi MZ nepředěláme k lepšímu a koncesionářské poplatky se nepřesunou jinám.....ale je jaro a je krásně;-D;-D;-D;-D

0 2
možnosti

Pane autore, prosím, můžete mně rozvést trochu podrobněji na příkladech tyto obecné "ovčáčkovsko-soukupovské" invektivy:

ČT velmi ráda a opakovaně pracuje s tvůrci, kteří jí spíše škodí a mají nemalou zásluhu na snižování kulturní úrovně obyvatelstva a ztrátě důvěry v toto médium, .....

V občasném šíření prapodivných zpráv, lépe řečeno v produkci matoucích informací, spolu pořádají prakticky veřejnou soutěž.

Zdroj: https://kotyk.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=654958

Máme Českou televizi, která se bojí hlasu ulice, není ochotna bojovat za kulturní a morální hodnoty, možná, že už to ani neumí.

Zdroj: https://kotyk.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=654958

6 1
možnosti
Foto

Nechci být považován za arogantního nevychovance, ale "trochu podrobněji" v mém pojetí znamená provést analýzu, která v tomto prostoru není možná. Takže buď věřte mé zkušenosti a odbornosti, nebo ne. Je mi líto.

1 0
možnosti