Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

...mě ne:-) (fb nebrat)

0 0
možnosti

Dnes byla fotka Cucbergra ze slyšení před senátem, byl ohozen do obleku. Z toho plyne, že před svými závisláky se producíruje v tričku a džínách, nestojí mu za slušné vystupování. Když mu teče do bot, hraje jinou roli, kajícného seriózního člověka.

FB zrušit.

Nadužívání telekomunikací se změnilo na standardní závislost, která ničí volný čas, brání soustředění ve škole nebo v zaměstnání a narušuje partnerské a obecně sociální vazby.

Zdroj: https://vilembarak.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=478737

1 1
možnosti
Foto

Asi tak ... Začalo to mobile, i když se tomu mnozí bránili (i já :-/) Namísto dopisu SMSka - stručně, jasně, zmýlím se, napíši sorry - a je hotovo. Pak začala naše Česká pošta rapidně zdražovat známky, a tím dílo zkázy dokonala. A tak to pokračuje, soc. sítě, Face book atd., tam si může každý psát (a lhát) jak se mu zlíbí. Není žalobce, není soudce... Tož tak, vážení, "oko do srdce okno?" Ani náhodou. Nic nenapláčeme, "pokrok" a vzájemné odcizování pokračuje... (Je třeba vytvořit si zase svůj vlastní mikro - svět). ;-(

1 0
možnosti
Foto

... začalo to mobilem... Ď.

1 0
možnosti

Chlapeček Zuckerbeg žádnou vinu nenese ! Jedinou možností, jak v dnešní éře internetu a sociálních sítí chránit svá data - Je, vůbec je nesdílet ! To ale málokdo dokáže. Řídit se pravidlem, že to, za co bych se styděl před svými rodiči , nebo zaměstnavatelem, ke sdílení nepatří. To stejné, jako když dám zloději klíče od baráku - poučím jej, kde bydlím ! Pak zvolám - Hrůza, on mne vykrad lupič jeden ! ... :-)

4 0
možnosti

D48a56v61i80d 14V60l31k

11. 4. 2018 9:11

Tak jste si zabrblal;-D;-D.Máte v mnohém pravdu, ale svět už nikdy nebude takový jako když nám byl 10 let pane Kotyk. Majitel Facebooku není žádný chlapeček je to podnikatelský predátor, který v honbě za ziskem nehledí napravo ani nalevo. Držím Vám palce abyste zůstal svůj.

3 0
možnosti
  • Počet článků 607
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1544x
Trochu jsem se toulal po světě - celých 32 let. Napsal jsem o tom i knihu s podtitulkem "aneb co se do zpráv nikdy nedostalo". K nalezení zde.Teď jsem se vrátil "domů" a mnohdy se velice divím, co to tu nacházím. Nemohu jinak, než se k tomu vyjádřit. Kdyby se o mně někdo chtěl dovědět poněkud více může tak učinit na www.mujcernobilysvet.cz nebo na www.mk-answer.com. Mimo jiné jsem také aktivní jako pedagog a snažím se mladým adeptům mediální tvorby předat něco ze svých zkušeností a názorů s nadějí, že by mohlo dojít v tomto oboru k lepšímu pochopení nároků veřejnosti na poznání duševního bohatství lidstva.

 

Seznam rubrik