Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

...doufám/ikdyž raději NÉ/ budou u toho kamery a celé filmové štáby,protože už mají z toho zkušenosti...válka v přímém přenosu...a někdy mám dojem,že to dělají jen a jen k vůli tomu a scénař je navlas stejný jako v Iráku...

1 0
možnosti
Foto

Zažil jsme ti první neuskutečněnou válku v Iráku. Asi deset dnů jsem seděl v Bagdádu a čekal na americké rakety. Bylo tam zřízeno celkem slušné tiskové středisko, za každý čtvereční meter se platilo v dolarech. Nejvíce prostoru ovládaly machři od CNN. V podstatě tam měli kupodivu hlavní slovo, irácký personál jim byl k ruce. Ostatní novináři se vždy plnou hodinu shromáždili u obrazovky a pilně si zapisovali vše co CNN přednášela o situaci v Iráku. Jiný informační zdroj vlastně nebyl. Za rozhovor s oficiálním zástupcem irácké vlády se tehdy platilo asi 500 dolarů hotově na ruku. To jen k tomu scénáři.

2 0
možnosti

:-)......Výborně napsáno! Vystihl jste to přesně. Také já, jako většina národa, jsem fandil Trampovi......bohužel. President je v USA jenom figurka, která musí vyhovět zájmu svých loutkovodičů. Dnes je vidět, že je jedno, jestli by to byla Clintonová, nebo Trump.

Hlavně je to médii aktivně podporováno, jako forma nějaké soutěže! Čili jenom velké divadlo pro fandící diváky. Výsledek.....budeš poslušný, zbraně se musí točit, a nebo.....víme, jak skončil J.F. Kenedy. R^R^R^!!

2 1
možnosti
Foto

hlavně, že všichni tvrdili, že Trump žádná figurka není, že všem ukáže, zač toho loket.

Najednou je to jinak

0 1
možnosti
Foto

Problém je v tom, že se bohužel jedná o reálný obraz duševní úrovně hlavního aktéra, který se jeví být skvělým moderátorem levných zábavných pořadů. Ostatně v minulosti byl v té roli skutečnou hvězdou. Není pochyb o tom, že to s divákem umí, umí si ho koupit, strhne ho na svou stranu, divačky omdlévají, muži se bijí v prsa.

Zdroj: https://kotyk.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=658331

..........................................................................................

Jenže před rokem byli tím šoumenem všichni nadšení a viděli v něm spasitele.

A když někdo byl názoru opačného, byl to hlupák, který si nevidí ani na špičku svého nosu.

1 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS