Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Dle vaší logiky, když jsou někteří novinaři lháři, podvodníci, a nactiutrhači, tak takto vypadá celý národ. Ne. Já si myslím, že jen z elit, se stala jelita.

16 0
možnosti
MM

V mnohém s Vámi souhlasím.

Bude kulaté výročí úmrtí F.Peroutky a je mnoho těch, od hlavy státu až po registrované agenty StB, aniž by prostudovali jeho dílo, hodnotí zvráceným, účelovým způsobem jeho život a novinářskou činnost.

Tito lidé nastavují křivé zrcadlo, které bohužel, mnohým vyhovuje.

9 4
možnosti
MB

Z jedné strany ovlivňují veřejné mínění nejviditelnější politikové - Pak současná katastrofa, lámání hodnot, morálka , pravda, zbytečná zdržovačka. Z druhé strany novnáři, kteří na to mají poukazovat a vytýkat. Jak ? Když jsou zaměstnanci politiků, novin a jsou dokonce zváni do soukromých TV stanic Barrandov ? Má to ale i své klady ! Viz Slovensko - to okupování veřejného prostoru je docela sofistikovaně zajištěno, že není třeba novináře ani vraždit ! Zde, je Mafie jaksi kultivovanější ! :-)

0 0
možnosti
WW

Pokud politici a jiní preferují soukromé TV stanice, asi bude chyba v té státní, která tendenčně preferuje své "oblíbené"...

16 3
možnosti
RE

Chybí elementární úcta člověka k člověku. Od toho se vše odvíjí.

16 0
možnosti
  • Počet článků 607
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1544x
Trochu jsem se toulal po světě - celých 32 let. Napsal jsem o tom i knihu s podtitulkem "aneb co se do zpráv nikdy nedostalo". K nalezení zde.Teď jsem se vrátil "domů" a mnohdy se velice divím, co to tu nacházím. Nemohu jinak, než se k tomu vyjádřit. Kdyby se o mně někdo chtěl dovědět poněkud více může tak učinit na www.mujcernobilysvet.cz nebo na www.mk-answer.com. Mimo jiné jsem také aktivní jako pedagog a snažím se mladým adeptům mediální tvorby předat něco ze svých zkušeností a názorů s nadějí, že by mohlo dojít v tomto oboru k lepšímu pochopení nároků veřejnosti na poznání duševního bohatství lidstva.

 

Seznam rubrik