Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Po precteni vaseho clanku vas obdivuji, pane Kotyku. Prikladate vse krasne do vinku socialni demokraticke strane, ale ani spetka toho hnusneho, co tato strana udelala v minulosti. Lada Zapotocky by mel z vas radost. Pri opomenuti roku 1948 urcite. To vcerejsi fiasko v rezii CSSD bylo jen ukazkou podlosti teto strany pri umyslu udrzeni mocenskeho postaveni na politicke scene.

I ten vas rozbor co je socialisticke a co jsou to socialni programy je pro inteligentniho cloveka tvrzeni opravdu neuveritelne. Podstata socialismu je STATNI diktat o provadeni socialnich programu. Jeden pro kazdy obor. Bez moznosti osobniho vyberu. Takovy je vyklad socialismu vsude na svete. Proste DIKTATURA statu. Osobne pridam, ze ta demokraticka strana byla tou AVANGARDOU tohoto mysleni a pozdeji jejiho provadeni.

Jedine kladne ohodnoceni vaseho clanku, je poukazani na sile jedince (s penezi), pri ovladnuti politickeho pole. Neznama sila pred prichodem teto osoby. Nekontrolovatelna v oblasti ustavni i pravni. V tandemu s prezidentem skoro diktatorialni. Zde je rozhoceni obcanu spravne, ale bojim se, neucine.

Zvysuje moje obavy na nevlidne prijeti me myslenky nahradit volbu stran na volbu jedince v prezidenskem systemu. V dnesnim pripade je jen jeden voleny jedinec. V pripade prezidenkeho systemu tech jedincu na vyber bude vic. Vedeni jedincem pri plne kontrole Snemovnou a Senatem proti zneuziti teto funkce.

0 0
možnosti

Chybi tomu myslenkovy 'strom'. Kdyby tam byl, mozna by tam nebylo par zakladnich rozporu.

1 0
možnosti

Autore, ten morální marasmus tu někdo vytváří, obáván se, že jsou to ti co nectí základní pravidla právního státu. Marasmus začal v r. 1990 a konce vidět není.

2 1
možnosti
Foto

Problém je ale v tom, že se jaksi nemůžeme dohodnout, co to ta pravidla právního státu jsou.

0 0
možnosti
Foto

Autore, mýlíte se. Nemůže se topit někdo, kdo je už dávno za vodou.

1 0
možnosti
Foto

Babiš je příkladem, že do politiky mají vstupovat lidé otrkaní z byznysu a hlavně hóóodně, ale hóóódně bohatí. Takoví nemají důvod se zaplétat s mafiány a podvodníky, být jimi vydíŕatelní a přicházet o to nejcennější, co každý člověk má. O své JÁ. To se bohužel nedá říct o naprosté většině "staré gardy", která musí skákat, jak jim ze zákulisí jejich loutkovodiči poroučí.

1 4
možnosti

:-)......Víte, pane autore, že v tomto případě považuji ČSSD za státotvornou stranu? Pěkně to měla nachystané "opozice" , dobře připravené, čtyři dny před volbami vybudit emoce, nahnat do ulic týnedždry, kteří nemají tuchy co se děje. Nevyšlo to, ale boj neskončil, jak prohlásil Fiala. Nedáme pokoj dokud tu zatím nejlépe fungující republiku nerozeštveme, abychom se navrátili ke starým pořádkům !RvRvRv

3 3
možnosti
Foto

Ty na ulicích mi nedělají starosti. Tedy, že nevědí, co se děje. Spíše hloubám nad těmi, kteří také nevědí, sedí doma a spokojeně koukají na Barrandov TV.

2 0
možnosti

Souhlasím, nejsme blbý národ.

1 0
možnosti

Připomíná to slavné "zachránil jsem světový mír !"

1 0
možnosti
  • Počet článků 607
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1544x
Trochu jsem se toulal po světě - celých 32 let. Napsal jsem o tom i knihu s podtitulkem "aneb co se do zpráv nikdy nedostalo". K nalezení zde.Teď jsem se vrátil "domů" a mnohdy se velice divím, co to tu nacházím. Nemohu jinak, než se k tomu vyjádřit. Kdyby se o mně někdo chtěl dovědět poněkud více může tak učinit na www.mujcernobilysvet.cz nebo na www.mk-answer.com. Mimo jiné jsem také aktivní jako pedagog a snažím se mladým adeptům mediální tvorby předat něco ze svých zkušeností a názorů s nadějí, že by mohlo dojít v tomto oboru k lepšímu pochopení nároků veřejnosti na poznání duševního bohatství lidstva.

 

Seznam rubrik