Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J82o17s57e55f 52Z36í50t53k93a

20. 3. 2020 16:37

pán by dával někomu přes dršku. ;-€

To jste se tedy projevil;-(

tv se dá i vypnout, vy myslivno Rv

4 0
možnosti
Foto

Jistě, ale tím se nezmění podstata problému, který kritizuji. Možná, že rád přecházíte rušnou ulici se zavřenýma očima v domnění, že ta přijíždějící auta prostě zmizí.

1 0
možnosti
TM

To je mimořádná pitomost, pan autor zmiňuje nějaké svoje studenty, tak to je docela lituju, jestli jim žvatlá podobně, jako píše... Za 1 se nemusí koukat, za 2 popravdě 65+ fakt koukají na trochu něco jinébo, než hlavní divácká skupina, 3 tvrdnou teď doma celý den.

3 1
možnosti
IM

Takže se bude opakovat všechno,co běželo ve vánoční době,stejně jsme to my sklerotici už zapomněli.

2 0
možnosti
VK

Pokud to vnímáte takto, pan Dvořák se, pokud jde o Vás, nemýlil.

9 3
možnosti
Foto

Asi byste se divil, kdyby Vám někdo vysvětlil, co si o mně pan Dvořák myslí.

0 0
možnosti
OS

ČT v této době ukázala proč je veřejnoprávní. Na rozdíl od komerčních TV, během několika dnů připravila pro školáky pořady, které pomáhají překlenout dobu zavřených škol. Díval jsem se a dělají to dobře. Pokud pohotově připravují spuštění kanálu, zaměřeného pro důchodce a lidi osamělé, dávám palec nahoru. To jsou úkoly, které naplňují poslání ČT. Je mě přes 80 let a vůbec mě to neuráží a vůbec se necítím být dementem.

16 1
možnosti
AK

Jó to je teda podívaná,když nevíte,že z vás ČT dělalá,jak píšete v posledním slově.Jenže to je to,že lidi nevidí okolo to co by měli vidět.Vždy nám byla říkána jen polopravda a nikoho to nepobuřovalo,ale když vidíte,že je vše jinak,tak nevím k čemu máme ty zdělovací prostředky.

0 1
možnosti
TH

ČT se v posledních dnech blýská jako diamant a dokonale ukazuje, jak má vypadat role veřejnoprávního média. Tvrdím, že každý, kdo má kritické myšlení nyní vidí, že ČT svou roli skvěle obhájila - a ano, patří sem i vysílání pro děti (UčíTelka) a speciální kanál pro starší občany, který opravdu funguje jako "stabilizační" prvek. Tomuhle se přesně říká veřejný servis.

9 1
možnosti
Foto

Asi jste nepostřehla, že ten diamant je falešný.

1 0
možnosti

Chce to pořádně obměnit Radu pro televizní a rozhlasové vysílání. Přes ČT prostě není účinná kontrola. Zejména přes finance, ale i eticky. Veřejnoprávní zpravodajství by nemělo přinášet domněnky novinářů, ale především holá fakta. To už se drahně dlouhou dobu neděje. Další opatření - ponechejme klidně poplatky povinně placené za TV a rozhlas, ale směrujme je do údržby sítí a vysílačů, pokrytí signálu a ne do kapes ČT. Rozhodně ne na tvorbu nových programů - ty ČT také dlouho nevyrábí.

1 10
možnosti
JP

J69a84n 77P61e75t69e83r63k12a

20. 3. 2020 17:27

co to melete? že ČT nevyrábí nové programy? kdo vám to přikázal psát tady takový hlouposti?

0 0
možnosti
OB

Pane, je mi 69 a takovou hloupost už jsem dlouho nečetl. Jistě jste agentem naší "dokonalé" vlády a pana vševědoucího prezidenta. Vždyť každá televize má vypínač a lidé mají mozek, tak ať ho používají! Doktor Chocholoušek už na vaší kohortu čeká. Zdravím vás a jdu se projet na svém Harleyi, abych si od takových jako vy pročistil hlavu. S pozdravem Světu mír.

13 0
možnosti
KJ

K40a17r25e83l 35J69a73n51d58a

20. 3. 2020 10:39

Joooo, souhlas s každým slovem, jen pojedu na své Suzuki. Je mi taky 69.

0 0
možnosti
JS

Je to duševní invalida.

4 0
možnosti
  • Počet článků 607
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1544x
Trochu jsem se toulal po světě - celých 32 let. Napsal jsem o tom i knihu s podtitulkem "aneb co se do zpráv nikdy nedostalo". K nalezení zde.Teď jsem se vrátil "domů" a mnohdy se velice divím, co to tu nacházím. Nemohu jinak, než se k tomu vyjádřit. Kdyby se o mně někdo chtěl dovědět poněkud více může tak učinit na www.mujcernobilysvet.cz nebo na www.mk-answer.com. Mimo jiné jsem také aktivní jako pedagog a snažím se mladým adeptům mediální tvorby předat něco ze svých zkušeností a názorů s nadějí, že by mohlo dojít v tomto oboru k lepšímu pochopení nároků veřejnosti na poznání duševního bohatství lidstva.

 

Seznam rubrik