Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

My používáme roušky a Němci nikoliv. Přitom procentuální přírůstky nově nakažených u nás a v Německu jsou prakticky totožné. Tak co má tato šaškárna za smysl?

2 0
možnosti

P72e43t11r 45H84o48r58k50ý

28. 3. 2020 14:11

Opravdu nevím, zda ARD jsou ještě konzervativní, spíše zeleně levicové. Dovolil bych si o tom pochybovat. Fakt je ten, že na zprávy mají 15 min. tudíž se jimi opravdu detailně nezabývají (na to mají jiné pořady) a souhlasím s vámi, že poslechnout si německé zprávy - klidně, věcně, bez emocí a strašení - je úplně něco jiného, než české zprávy. Po nich mám dojem, že se blíží konec světa. Možná blíží, možná ne, ale proč každý den přivádět slabší nátury k nervovému kolapsu??? :-)

1 0
možnosti
Foto

Hahaha, prý, cituji: "... vnímat ČT Události od začátku ..." to je panečku adrenalín! Takový nápor na psychiku nezvládne jen tak někdo, palec hore autore! Pobavil jsem se.

0 0
možnosti

Jak na pandemii koronaviru?Je zde hned celá škála možností, čínský model, korejský model, italský model, německý model, anglický a americký model. Tedy od tvrdých až drastických opatření až po skoro žádná opatření. Ovšem jak to sleduji v čase, tak vidím, že i ty státy, které šly cestou žádných nebo jen malých opatření to nakonec dohnalo a stejně přecházejí na opatření tvrdší a tvrdší s tím, že se jim kupí mrtví a kolabuje zdravotní systém.

Co z toho plyne? jen to, že to přežijí ty i ty státy, jen každý s různým počtem mrtvých převážně seniorů a je evidentní, že těm, co ty státy řídí chybět nebudou, naopak to uleví státní kase a po roce už nikdo nebude až tak řešit, že mnozí umřeli o něco dříve, než museli, prostě se to bude brát, že se v tom věku prostě umírá na spoustu nemocí a jednou z nich je i koronavir a bude se to brát stejně jako rakovina nebo jiná nemoc, která ráda zabíjí.

1 1
možnosti

Nechvalte dne před večetem. V těch státech, kde je "spousta mrtvých" se nakazí mnohem větší procento populace, vyléčí se mnohem větší procento populace a získá obranné látky mnohem větší procento populace (a pokud nezíská, je ámen se všemi, nejen tam). Tak počty mrtvých bude potřeba přepočítat tak za dva roky, až si to projedem podruhé, potřetí ... (pak už snad bude nějaký bezpečný lék). Tam se teprve ukáže, jestli restriktivní přístup není jen "první vyhrání z kapsy vyhání".

0 0
možnosti

jj zajíci se počítají až po honu

2 0
možnosti

J10o22s32e13f 57S77u13k

27. 3. 2020 20:06

blahosklonnost Němců není celostátní a vynechání jednoho z prostředků omezujícího možnosti a rychlost šíření infekce není rozumné. Ostatně dojeli na ni i jiní povýšenci..Hysterii u našich vládních představitelů ani sdělovacích prostředků nevidím. Rouška je výrazem ohleduplnosti k druhým, nikoliv výrazem hysterie. Naprostá většina Čechů se chová disciplinovaně a racionálně. Děkuji vám, drazí spoluobčané.[>-]

16 1
možnosti

M34i87l77a43n 50N20e90t29r90h

27. 3. 2020 19:28

Němci už jsou schopni testovat 500 000 lidí denně. Mají trochu problém v nedostatku sester, ale menší, než jinde. Především ale mají schopnost dokonale a organizovaně pracovat. Bohužel Itálie byla na začátku nejvíce exponovanou zemí a také nejvíce zamořenou čínskými dělníky.

3 3
možnosti

500 000 tyzdenne, nie denne

1 1
možnosti

1) Nemci zrejme maji dostatecny potencial zdravotnictvi

2) i proto mohou lecit italske a francouzske pacienty

3) i prot mohou posilat ventilatory do Italie

4) a zrejme i proto maji tak malo zemrelych....

Evidentni je velky rozdil mezi vyvojem v Nemecku proti Francii, Italii i Spanelsku....

A kde jsme my? My nejsme Nemecko, ale nejsme ani Spanelsko, nebo Italie. Jsme nekde mezi.

2 0
možnosti

R53a27d95e97k 12K24o47h40u49t

27. 3. 2020 16:13

No uvidíme. V Bavorsku prý již také hysterčí, tak nevím...

0 0
možnosti

Dovedu si představit přiměřenější vysílání zpráv na ČT, především s maximálním omezením vystoupení politiků, které je vesměs přitroublé. Ovšem pokud potřebuji díky znechucení přepnout, určitě volím něco jako Prima zoom, nikoliv bláboly ze sousedního státu

7 2
možnosti

řekla jste to přesně-bláboly. Corona ještě není zdaleka na vrcholu, takže bych závěry v tuto chvíli rozhodně nedělal.

1 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS