Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Dvě drobné poznámky:

1/ Co kdy kde je mi vadí nejvíc u zpráv na ČT24. Kromě titulku "Živě" bych uvítak třeba "Natočeno 05.04" čili datum, protože díky jejich neustálému točení zpráv mi to přijde trochu dezorientující

0 0
možnosti
Foto

2/ Přísně vzato by pak z archivu nebylo možno odvysílat nic s někým kdo umřel.

Takže, celkově bych to nepřeháněl. Ale máte pravdu, obzvláště v těchto dnech by ČT nezabilo u podobných pořadů jako Všechnopárty, dát tam titulek s datem natočení pořadu.R^

I když zrovna z očekávání cen na Filmovém festivalu v Benátkách bych si hlavu nedělal ;-D

0 0
možnosti
Foto

Já když se chci něco dozvědět pustím si zprávy na Primě nebo na Nově. Když chci vědět co vláda udělala špatně pustím si ČT.

0 0
možnosti
Foto

Závidím Vám. Jste asi šťastný člověk.

0 0
možnosti

Nemáte pravdu v tom, že by diváci nebyli upozorněni na to, že sledují reprízu a že tedy v případě divácké soutěže nemají reagovat. Reprízují-li se o prázdninách například starší díly AZ kvízu, vždy je tam toto upozornění. Souhlasím s vámi v tom, že v popiskách programů, které lze u většiny televizorů zobrazit, právě u ČT dost často chybí údaj o datu natočení pořadu, a člověk to zjistí až ze závěrečných titulků. Markantní to je třeba u "Zázraků přírody", kde ČT nikdy neoznámí, že jde o reprízu. Někdy jsem taky na rozpacích z cestopisů Cestománie, které jsou 15 až 20 let staré a i když jsou stále zajímavé, určitě už neodpovídají dnešní realitě.

3 0
možnosti
Foto

O prázdninách možná ano. Ale jinak to ani nezpozorujete. A já netvrdím, že se to děje u všech pořadů. Ale bohužel u takové většiny, že je možno hovořit právě i o záměru. A právě ta většina hovoří i tom, že "chybu" je možno vyloučit.

2 1
možnosti

jen technicka: Milionar je Nova + Prima

0 0
možnosti
Foto

Můžete mi technicky prozradit, co tím myslíte?

0 0
možnosti
Foto

Protože pravidelně sleduji německé TV stanice, dávám Vám za pravdu.

Já osobně soudím, že ČT chybí profesionalita, nebo spíše důraz na profesionalitu.

Nejvíce je to patrné ve zpravodajské tvorbě.

Hlavní zprávy trvají 70 minut a ni se v nich nedozvím, na Das Erste trvají 15 minut i se sportem a počasím a najdu tam všechno.

5 0
možnosti

:-).....pane Matuško .....R^R^R^!!

0 0
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS