Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZZ

Kromě vás, tomu všichni rozumní lidé rozumí.

Ti nerozumní protestují.

:-P:-P:-P

0 0
možnosti
JH

Kdyby nebyl vyvíjen neustálý tlak na systém predikce v celkem nepredikovatelné situaci, pochopil byste to. Stačí k tomu i jednoduchá logika.

Probíhající pandemie neustále koriguje naše poznání a revisi si jistě zaslouží PES, v dané situaci není spolehlivým ukazatelem; ovšem pokud nějaký PES vůbec musí být. V době plných nemocnic, zejm. intensivních lůžek, váznoucího očkování a úniku risikových variant viru je zdrženlivost věcí logickou. Taktéž opatření mnohokrát opakovaná. Rozumní lidé nepotřebují PSA, nařízení apod., stačí jim relevantní informace, které byste si mohl při své ješitné inteligenci jednoduše zjistit.

1 0
možnosti
JM

J98i73ř27í 40M43í92k75a

31. 1. 2021 9:49

Ja tam vidim aroganci. Nutnost neustale korigovat mi ukazuje, ze silna slova nebyla a nejsou na miste.

0 0
možnosti
AT

Bojovníkům za soběstačnost a nejvyšší kvalitu potravin jásají a plně podporují tuto spásnou Covidovou19, zkázu....

Rozumíme tomu, že o nás Německo a Němci nestojí na svém území, hlavně jako převaděče, ba ani jako turisty a hlavně také NE, jako nákupčí, je hned všem zcela jasné, hlavně z toho to vyplívá, že si Českou republiku zařadili na nejvyšší stupeň nákazy a nepotřebují k tomu ani natahovat žádné ostnaté dráty.

3 0
možnosti
JK

A rozumíte tomu, že za to nemůže Německo, ale my a hlavně naše vláda, která domácí situaci absolutně nezvládá.

0 1
možnosti
VK

Ne náhodou od září / října sleduji jen dvě věci - počet hospitalizovaných a počet těch, kteří potřebují intenzivní péči.

To jsou dva jediné smysluplné údaje a je smutné, že veřejnosti se to předkládá až po tolika měsících.

Naopak smysl postrádající je počet pozitivně otestovaných, protože ten se v čase mění v závislosti na testovacích kapacitách, chování hygieny, chování lidí. Snaha používat ho na vzájemné srovnávání států je pro mne naprosto nepochopitelná, protože ho sotva lze použít na jednom území v dvou časově odlehlých obdobích.

8 0
možnosti
Foto

Jediné číslo, které je ještě spolehlivé, je počet hospitalizovaných ... A to je bohužel velmi špatné číslo - díky nemocným kovidem se nezvládá péče o jiné pacienty v závažném stavu ... České zdravotnictví bylo na hraně před covidem, teď už je podle mne ve stavu pádu ... Přijou hromadné výpovědi a kolaps ...

4 1
možnosti
ZZ

Předložil jste jen další důkaz, že nerozumíte všemu.

Možná byste se méně ztrapňoval, kdybyste méně psal.

;-D;-D;-D

4 0
možnosti
AJ

to že když počty klesají tak R stoupá je logické, tisíckrát vysvětleno

3 0
možnosti
OS

Jenze FPP2 nechrani pred viry,takze je to jen dalsi hra

5 1
možnosti
JS

J27a38n 86S32o36u84č97e39k

25. 1. 2021 7:38

Souhlasím. A to jsme se ještě navíc dozvěděli, že roušky vlastně nikoho proti ničemu nechrání dostatečně a bude tedy nutné přejít povinně k dražším respirátorům. Čili roční uctívání všespásné roušky byly prachsprostá šikana. Pokud by tahle chaotická a z větší části zcela zbytečná, opatření, nezničila tolik lidských životů, díval by se na ně člověk jako na frašku či komedii. Bohužel je to spíš tragédie.

12 1
možnosti
IS

Ono to není tak jednoznačné. Koronavir se šíří v mokrých kapénkách a u nich roušky fungují. Problém je zima, kdy vir déle vydrží v suché formě. Ale proti takové formě bude mít problém fungovat i respirátor nižších norem. Funkční normu FFP3 vláda určila pouze pro zdravotníky.

1 0
možnosti
IS

Strategii vlády nechápu. Naše země patří k 10 zemím světa schopným dodat libovolný technický nebo vědecký projekt. Ostatně v srpnu byla hotová vládní vakcína. Dostupné prostředky jsou prakticky neomezené, protože jen samotné zastavení viru ušetří stovky miliard. Je vyhlášen nouzový stav, moc vlády nad lidmi a firmami omezuje jen ústava. V zemi je linka na výrobu vakcín. A oni se vzmůžou jen na zavření a otevření papírnictví. Máme jen u nás přes 20 tisíc mrtvých a nějaká eurokomise se zdráhá povolit vakcíny, protože po nich 5 lidí mělo vážnou kopřivku. S tímhle přístupem by naši předci už dávno vymřeli. Nahradili by je jiné opice, co dobrovolně nevymřou hlady, než jim komise povolí sníst banán.

2 0
možnosti
IM

Naši předci překonali horší nemoci a bez vymožeností dnešní doby.

6 1
možnosti
  • Počet článků 607
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1544x
Trochu jsem se toulal po světě - celých 32 let. Napsal jsem o tom i knihu s podtitulkem "aneb co se do zpráv nikdy nedostalo". K nalezení zde.Teď jsem se vrátil "domů" a mnohdy se velice divím, co to tu nacházím. Nemohu jinak, než se k tomu vyjádřit. Kdyby se o mně někdo chtěl dovědět poněkud více může tak učinit na www.mujcernobilysvet.cz nebo na www.mk-answer.com. Mimo jiné jsem také aktivní jako pedagog a snažím se mladým adeptům mediální tvorby předat něco ze svých zkušeností a názorů s nadějí, že by mohlo dojít v tomto oboru k lepšímu pochopení nároků veřejnosti na poznání duševního bohatství lidstva.

 

Seznam rubrik