Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Dobře napsáno. Ale s ANOsektáři je to asi marné. Kdyby jejich vůdce vyhlásil právo první noci, jásali by, nabízeli svoje dcery a tvrdili by, že je to jen pro jejich dobro.

7 4
možnosti
JK

Ryška se Zavadilem by je vděčně odvedli až do Čapáku.;-D

8 1
možnosti
ZZ

Kteří ti voliči jsou tedy ti správní ?

Prozraďte mi prosím to sladké tajemství, aby ti budoucí voliči netápali a nešlápli opět vedle !!!

;-D;-D;-D

4 1
možnosti
PN

P10e45t10r 47N90e56d86v96ě26d

23. 2. 2021 16:17

Lidé zde takovou informaci neprozradí, stejně jako názor, jak dělat správně to, co je podle nich špatně

1 1
možnosti
Foto

Za Babiše dobře bylo, zvyšoval se po osm let hdp, platy i důchody, statní dluh se nezvyšoval. A týkalo se to všech. Tak za co se mají jeho fanoušci omlouvat? Zlé časy přišly až za Hřiba. Rozhádali jsme se s východními bratry, a malér byl na střeše. vzpomeňte, dobře v Čechách bude, až se kozácký kůň napije z Vltavy.

Třicet let svobody, tak kdo si může stěžovat. A k tomu rok volna.

1 12
možnosti
JK

Ty už oficiálně podporuješ okupaci svých rudých pánů. Doufám, že jednou skončíš jako jejich oběti, zavražděné a mučené v lágrech.Rv

4 3
možnosti
RS

Milý pane, nezapomněl jste na větší část opozice, která před týdnem schválila pandemický zákon, a tím posvětila vládě pokračování nouzového stavu bez nouzového stavu?

Takže nenadávejte voličům ano, soc dem a kom. Když celá demoopozice jde s vládou. Jediné výjimky jsou SPD a pár odpadlíků.

5 6
možnosti
JH

Pár textů pana Kotyka jsem už přečetl a tak, když o sobě v dnešním blogu - hned několikrát, tak pěkně píše jako o slušném člověku, zdůrazňuje to, raději - pro jistotu bych od něj viděl nějaké to písemné potvrzení s razítkem:-)

3 4
možnosti
PP

P13e39t74r 89P41o31l38á62k

23. 2. 2021 14:47

A neni to malo? Inspirujme se v USA - tam budou 70 000 000 volicu Donalda Trumpa prevychovavat! Copak bychom to nezvladli i my u nas s par volici Andreje Babise? Stejne je nikdo osobne nezna, tak nam to muze byt prece jedno. Navic na evropskem kontinentu mame s prevychovnymi programi letite zkusenosti. Skvely prevychovny program zavedli uz bolsevici v Rusku a dovedli ho k dokonalosti uz v prvnich letech na Ukrajine a zejmena pak za Stalina. I v Nemecku, ktere mame hned za hranicemi, meli skvele prevychovne programy. Zide by mohli jeste dneska vypravet. Takze, prosim, nedrzme se pri zemi a cerpejme z krasne evropske tradice nakladani s temi, se kterymi nesouhlasime a nebo je z jakehokoli duvodu nemame radi. R^;-)

4 3
možnosti
Foto

Možná jste ještě zapomněl na jeden typ voličů ANO.

Na ty, kteří ho volí jen a jen proto, aby naštvali ostatní.

Marně přemýšlím, jaký žebříček ze všech typů vytvořit, podle jakého kritéria a jak vybrat, který z typů je nejméně škodlivý, když vlastně všichni ANO volí.

6 1
možnosti
JS

Nějak nechápu, proč by se měli omlouvat ti, co ve volbách zvítězili. Naopak se domnívám, že by se měli omluvit ti, co radili odpůrcům ANO, za to, že ANO ve volbách zvítězilo. Tím mám pochopitelně na mysli i Vás, vážený autore. Bylo by asi přínosnější, abyste se místo snaživého prázdného žvanění, se zamyslel nad tím, co udělat, aby letošní volby ANO nevyhrálo. To je asi ale nad Vaše síly.

7 2
možnosti
MB

Současný stav považuji za tragikomický. Spatřuji známé rysy budování socialismu ! Vzletné cíle, závazky, aby nám bylo lépe ! Jako vždy se cosi zadrhne! Když byl zedník - zase nebyl cement. Když máme stříkačky, zase nejsou jehly. Když cement je, zase chybí cihly ! Máme nějaké vankcíny, zase nemáme distributora ! Školy otevřeme - neotevřeme, potřebujeme testy ! Bureš v pátek říká - kdo firmu schválil je padouch ! Bureš v pondělí říká - Firma je dobrá, kdo ji osočil, je padouch ! Mladí lékaři, vakcíny si do ordinací navezeme - Kulové, nerozumíte tomu. Školíme distributora ! Proč to kupujete z Číny, když to již objevil český vědec, včetně certifikace ? Blatný, běž za vědcem, o co jde ?

Blíží se maturity. Dal bych tam otázky ! Co víš, studente o respirátoru ? Platí od středy, nebo 1 března ? Kolik je vyjímek ? (25). Jsou děti cenné, mají se chránit? Musí taky nosit respirátory ? (Nemusí). A proč - No protože pro ně nejsou ! :-) Tak proč to musí dospělí ? Neotravuj a plav !

Viktor Andrej Černomyrdin - Ruský premiér "ANO, mysleli jsme to dobře - A dopadlo to jako vždy" ! Volná genocida obyvatelstva, likvidace OSVČ, rozpad státu, jeho autorit a právního řádu. Řešení existuje ! Buď si Vláda zpevní své závazky, nebo je třeba vyměnit národ ! Tak to bude lépe ... :-)

7 0
možnosti
Foto

To jsou ty nevýhody demokracie.

0 0
možnosti
  • Počet článků 607
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1544x
Trochu jsem se toulal po světě - celých 32 let. Napsal jsem o tom i knihu s podtitulkem "aneb co se do zpráv nikdy nedostalo". K nalezení zde.Teď jsem se vrátil "domů" a mnohdy se velice divím, co to tu nacházím. Nemohu jinak, než se k tomu vyjádřit. Kdyby se o mně někdo chtěl dovědět poněkud více může tak učinit na www.mujcernobilysvet.cz nebo na www.mk-answer.com. Mimo jiné jsem také aktivní jako pedagog a snažím se mladým adeptům mediální tvorby předat něco ze svých zkušeností a názorů s nadějí, že by mohlo dojít v tomto oboru k lepšímu pochopení nároků veřejnosti na poznání duševního bohatství lidstva.

 

Seznam rubrik