Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Evropská unie se absolutně znemožnila svou podporou banderovským pučistům a posvěcením nelegitimní vlády v Kyjevě. Situace se zvrhla ve frašku, když pučisté a teroristé v čele prozatimní ukrajinské vlády zasahují proti "teroristům" na východ od Kyjeva. To vše se souhlasem Obamy a EU!  EU se neznnemožňuje poprvé viz události v Jugoslávii v 90. letech tzn. Bosna a později Kosovo.

0 0
možnosti

Trochu nechápu, proč se neříká pravda o zájmech třetích stran.Čína si již zajistila obrovská území na Ukrajině k zemědělské výrobě. Stejně uvažuje EU. Brežněvův sen o obilnici na celinách může opravdu EU pomoci realizovat. Vše je prostě trochu jinak

0 0
možnosti
Foto

Nenápadný půvab DEMAGOGIE. Možná by měl tatíček Klaus radost, ale i pokud chceme a musíme být pragmatiy, jsou pořád, a to hlavně v Rusku, lidé, kterým je málo to, že se mají za Putina líp a nasazují svoje životy za další hodnoty.

0 0
možnosti
Foto

Dnes jsou jakékoliv revoluce zbytečné.  Jediné co tyto revoluce udělají, že nahradí jednu skupinu parazitů, jinou skupinou parazitů.  Pro poddané se nic nezmění.  Jediná revoluce, která je účinná, je revoluce v našem myslení.   Je třeba si uvědomit, že  každý z nás je schopen žít i bez parazitické vrstvy lidí, kteří nás olupují prostřednictvím státu.  Bez této revoluce nám žádná jiná nepomůže.

1 0
možnosti
Foto

A nedopadlo to u nás po listopadu 1989 trochu podobně? Podařilo se svrhnout minulý režim, který stejně dodýchával. A to jiné bývalé státy východního bloku se s ním vypořádaly dřív. Ale měl někdo koncepci, jak pak dál?  A to jsme měli podporu ostatních demokratických států.

Srovnejme to s rokem 1918 - byla připravena nová ústava (Rašín), byly připraveny oddíly Sokola k udržení pořádku, do čela nového státu se dostal člověk, který dodnes nemá obdoby.

Ukrajina je na to mnohem hůř. Desítky let decimovaná stalinským sovětským svazem. Bez podpory Západu má velmi malou šanci.

A zde někteří tleskají tomu, že teď neví, kudy kam. Neměli byste se stydět?

1 3
možnosti

20 let zlodějin a rozkrádání (Timošenková a spol.) je fakt málo, to máte pravdu. To, co tam bylo zděděné po SSSR, se jim podařilo doslova a do písmene prožrat a rozkrást.

Stydět by se měli ti, kteří téhle rozkrádačce, oficiální loupeži trvající 20 let, tleskají.

Ale ať tleskají, jenom ať nechtějí, aby jsme ty zlodějny platili my všichni.

Ať´ si padnou na ústa, jesli tohle chtěli na Majdanu. Je mi líto těch, co tam nebyli, ale pokud chtějí furt být pod Jaceňukem, EU a USA - velká přírodo s němi. Rv

3 1
možnosti
Foto

Dobře napsáno. Karma R^

3 2
možnosti

J51a22n 40R89á89ž

13. 4. 2014 11:11

Z Putina bychom mít strach neměli,ale z toho,kdo bude jeho následovníkem,ano! Jak po Gorbačovovi přišel nevypočítatelný opilec Jelcin, tak po celkem čitelném a chladném kalkulantovi Putinovi může nastoupit další nevypočitatelný cvok, jenž podlehne tlaku generálů a něco si začne. Putin do pobaltí nevstoupí neb je realistický pragmatik (i když ví,ze by pobaltské země NATO nebránilo) ale jeho nástupce to může klidně udělat a........každý si může domyslet jak by situace v Evropě pak vypadala.

1 0
možnosti

V těch prorusky laděných komentářích mně něco chybí. Krym, budiž, měl být ruský už dávno, ale to prasácké provedení a šaškárna s uniformama...? Ale dále; nevěřím ani procentem, že v nepokojích na východě nemá Putin prsty.

A jeho starost o ruské obyvatelstvo okořenil další prasárnou; když Janukovič panáčkoval, dostal slevu na plyn. Nepanáčkuje se, jednostranně zruším smlouvu. Ale musí také nahlas vzkázat svým ruským bratrům, že na ně s... hm, kašle. Je to jasné vydírání a Rusové na Ukrajině to odskáčou také.

4 4
možnosti

K98a34r75e87l 15D17u15b

13. 4. 2014 11:43

Proč prasácké provedení ? Kdyby tekla krev, to bych tento výraz chápal, ale takhle nenásilně splnit přání většiny obyvatel,... 

Jednou, a asi to nebude dlouho trvat, se připojí k Rusku i východní Ukrajina. Lidi to chtějí.

Normální cena za plyn taky není "prasárna", ale normalita.

5 0
možnosti

R^dobře popsáno, v podstatě to samé popisuji od začátku...

6 0
možnosti
  • Počet článků 607
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1544x
Trochu jsem se toulal po světě - celých 32 let. Napsal jsem o tom i knihu s podtitulkem "aneb co se do zpráv nikdy nedostalo". K nalezení zde.Teď jsem se vrátil "domů" a mnohdy se velice divím, co to tu nacházím. Nemohu jinak, než se k tomu vyjádřit. Kdyby se o mně někdo chtěl dovědět poněkud více může tak učinit na www.mujcernobilysvet.cz nebo na www.mk-answer.com. Mimo jiné jsem také aktivní jako pedagog a snažím se mladým adeptům mediální tvorby předat něco ze svých zkušeností a názorů s nadějí, že by mohlo dojít v tomto oboru k lepšímu pochopení nároků veřejnosti na poznání duševního bohatství lidstva.

 

Seznam rubrik