Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AK

Politiků, kteří nejednají v zájmu ČR bych mohl jmenovat spoustu, bývalý prezident Klaus by byl ale mezi nimi až na jejich úplném chvostu. Alternativa pro Německo je standartní neignorantskou stranou založenou na akademické půdě s velkým příslibem do budoucna, kdy všechny velké ignorantské strany postupně selhávají a své voliče nejen ignorují, ale stavějí se už přímo proti nim. Klaus jen opět správně pochopil, kde je budoucnost.

4 1
možnosti
Foto

O akademické půdě AfD jsem zatím nedostal žádné informace. A pan Klaus se jistě stará o budoucnost. Ale jen o tu svou.

1 2
možnosti
ZJ

Podle Vás.

Havel byl omyl, Klaus je populista.

Jen Vy máte ve všem jasno.

0 1
možnosti
JV

Vyborne napsano ,absolutni souhlas .Karma na druhouR^

2 5
možnosti
Foto

a co je Vám vlastně do toho co dělá pan inž. Klaus

5 3
možnosti
SB

S tímto Vaším postojem nesouhlasím.

Jsem na straně Václava Klause a o něco výše kritizuji postoje pana autora, avšak tady nejde o to, že panu autorovi nic není do toho, kam pan Klaus jede a co tam bude říkat.

Pravdu máte v tom, že do toho nikomu nic není, ani panu autorovi ne. Avšak vyjádřit svůj názor může kdokoli. Klaus je veřejně známou osobou a na takové lidi bude vždy upřena pozornost a oni vždy budou předmětem kritiky nebo naopak souhlasných vyjádření.

Nikdo nemá právo Klausovi v tom bránit, protože v tom máte pravdu, že nikomu do toho nic není. Avšak takhle známá osoba musí počítat s tím, že každý její krok bude veřejností propírán. Komu by se to nelíbilo, má jedinou možnost: Do politiky nechodit, zůstat řadovým občanem a mít jistotu, že nikoho s výjimkou nejbližších příbuzných a známých nebude zajímat. Tu cestu Klaus nezvolil, do politiky šel, udělal to dobrovolně, a tak musel počítat s podobnými úvahami od řadových občanů.

0 1
možnosti
  • Počet článků 607
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1544x
Trochu jsem se toulal po světě - celých 32 let. Napsal jsem o tom i knihu s podtitulkem "aneb co se do zpráv nikdy nedostalo". K nalezení zde.Teď jsem se vrátil "domů" a mnohdy se velice divím, co to tu nacházím. Nemohu jinak, než se k tomu vyjádřit. Kdyby se o mně někdo chtěl dovědět poněkud více může tak učinit na www.mujcernobilysvet.cz nebo na www.mk-answer.com. Mimo jiné jsem také aktivní jako pedagog a snažím se mladým adeptům mediální tvorby předat něco ze svých zkušeností a názorů s nadějí, že by mohlo dojít v tomto oboru k lepšímu pochopení nároků veřejnosti na poznání duševního bohatství lidstva.

 

Seznam rubrik