Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JJ

J10i74ř58í 27J42o38n63á52š

12. 3. 2016 16:32

Pane Kotyku,jistě znáte ten drsný vtip,jak padá chlápek z třicátého patra a v každém dalším patře směrem dolů říká "ještě je to dobrý"...Tak takhle to vidím já s migranty.Ten let jednou skončí a pak my dopadneme jako ten chlápek.Rv[>-]:-(

1 0
možnosti
Foto

Možná, že byste byl překvapen, kdybych Vás seznámil s mým názorem na emigranty. Jsa sám jeden z nich. Jenom se domnívám, že propaganda AfD a řeči pana Klause tento problém nevyřeší.

0 0
možnosti
KB

"Můj obdiv by si vysloužil, kdyby vystoupil na schůzích v Německu etablovaných politických stran, kde by s přesnou analýzou poukázal na chyby minulosti".

Jinak řečeno:

Kritika ano, pokud je konstruktivní, ale v rámci etablovaných politických stran sdružených v národní frontě. Ale aby nám zde vznikaly nějaké nové strany a ještě se svobodně ucházely o přízeň voličů a narušovaly tak naší vedoucí úlohu, tak to ani omylem.

Apropó, opravdu si myslíte, že se politika řídí nějakými "přesnými analýzami"? Že s nějakou "přesnou analýzou" chyb minulosti předstoupíte na sjezdu KSČM a oni se nad ní zamyslí a sami rozpustí se. Nebo na sjezdu zelených oslovíte M. Stropnického s nějakou pravicovou "přesnou analýzou" a oni "pochopí" jak se vlastně mýlili.

4 0
možnosti
MD

Alternativa pro Nemecko je zcela prirozeny a prirozene vznikly utvar. A bude se menit a dal dotvaret beznym, opet prirozenym zpusobem. Tak, jak ho doposud zname. Tady se neda nic vymyslet, i kdyby se autor rozkrajel na ty nejjemnejsi nudlicky. Nejzabavnejsi jsou opet 'pocitovi intelektualove', kteri se tomuto predpokladatelnemu prirozenemu deni divi.

5 0
možnosti
Foto

AfD je uskupením, ve kterém mají nepoměrné zastoupení renomovaní ekonomové klasického liberálního či konzervativního ražení. Na ustavujícím stranickém sjezdu si do svého vedení AfD zvolila tři „mluvčí“, kterými jsou: profesor makroekonomie a bývalý člen CDU Bernd Lucke, konzervativní publicista a bývalý redaktor listů Frankfurter Allgemeine Zeitung a Die Welt Konrad Adam a podnikatelka Frauke Petryová. Mezi dalšími známými představiteli je několik ekonomů, kteří předkládali stížnost k ústavnímu soudu ve věci pomoci Řecku, dále konzervativní publicista a někdejší politik CDU Alexander Gauland nebo Beatrix von Storch, aktivní v různých konzervativně a prorodinně orientovaných iniciativách. Nejprominentnějším podporovatelem AfD je pak Hans-Olaf Henkel, bývalý předseda německého svazu průmyslu.Podle údajů, které AfD zveřejnila koncem dubna, je zájem o členství v straně enormní – v průběhu pouhých sedmi týdnů získali euroskeptici více než 10 tisíc nových členů.

3 0
možnosti
ZH

Zaregistroval jste vůbec, že se strana AfD rozpadla? Že z ní Lucke a jiní liberálové museli utéct, protože se do strany nahrnula hnědá žumpa? Ve čtvrtek si v satiře na ZDF dělali srandu z toho, že sice mají hodně hlasů, ale jen 5 000 členů a jestli je nemají chránit zákonem jako pandy velké, protože i těch je na světě 6 000. Co říkáte na volební plakát " První hlas AfD, druhý hlas NPD" ? Viděl jste nějakou debatu, kde vystupuje Petry? Ta na většinu otázek odpovídá stylem "ale takhle přece otázka nestoji.....", nebo " problém je přece někde jinde.....", když se jí zeptáte na jakýkoliv její sporný výrok, odpoví " ale takhle to přece nebylo myšleno......" . Jejich celá agenda stojí na uprchlících a Gauland to jasně loni potvrdil, když řekl " uprchlíci jsou pro nás darem z nebes", teda parafrázuju. :-)

3 2
možnosti
MC

Pane autore Vy se chováte, jako páčidlo na hřebíky, ale taháte ty nosné a ponecháváte zrezivělé.

2 1
možnosti
Foto

AfD bude asi něco mezi naší SSO, Okamurovci, Sládkovci, DSSS, Konvičkovci a tak nějak.

To, že Václav Klaus se v této partaji shlédl, je jen logickým zakončením jeho ideologického "růstu".

Varoval jsem před ním už od samého počátku, neboť můj spolužák a kolega mu pomáhal ve volební kampani a tak jsem nějaké informace měl od zdroje. I jeho jsem varoval.

Někdy jsem s V.K. souhlasil, např. když se postavil proti nějakému stupidnímu návrhu zákona.

Pokud autor blogu přemýšlí, zda V.K. udělal pro naši vlast něco celkově prospěšného, tak za sebe říkám, že toho horšího bylo víc. R^

4 4
možnosti
RV

Pěkně jste si zanálepkoval, ještě tak dodat argumenty

0 0
možnosti
RV

Tak jste si vybil vztek na Klause, vysvětlil, které názory jsou správné a které populistické. Říkal jsem si, kdy se vynoří nějaký chudák, který viděl jméno Klaus, udělalo se mu rudo před očima a začal vřískat, že Klaus se opovažuje mluvit.

0 3
možnosti
Foto

Děláte stejnou chybu jak pan Klaus. Používáte cizích textů k vytváření názoru, aniž byste je pochopil smysl textu původního.

1 0
možnosti
Foto

AfD pouliční křiklouni ????;-D RvRv

2 0
možnosti
Foto

Začal bych od konce, Václav Klaus jedná v zájmu Václava Klause tedy ega, které se už nevměstná do svého institutu a v ČR má již také nedostatek prostoru. Už dříve se VK pasoval do role arbitra všeho a poradce světa. Je to asi obecný syndrom úspěšných politiků, kteří si na sklonku života svou úspěšnost vysvětlují svou vševědoucností a zapomínají na to, že na to měla vliv i všehoschopnost a velká touha po moci. A právě ztráta té moci vytváří asi nějaký abstinenční stav, v rámci kterého jsou schopni ledasčeho.

5 2
možnosti
RV

Ovšem k tomu, co říká a jeho názorům nedokážete dodat samozřejmě nic..

3 1
možnosti
SB

CItuji z Vašeho textu:

"Můj obdiv by si vysloužil, kdyby vystoupil na schůzích v Německu etablovaných politických stran, kde by s přesnou analýzou poukázal na chyby minulosti."

Reaguji:

Tuto vaši myšlenku považuji za zcela odtrženou od reality. Je totiž pravda, že tam ho nikdo nepozve.

Můžete to považovat za důkaz toho, že jeho autorita je malá, když ho etablované politické strany nepozvou.

Já to naopak považuji za důkaz toho, že etablované politické strany si stále ještě hrají na pokryteckém písečku plném falešného předstírání, že je všechno v podstatě v pořádku, že systém jako takový je zdravý a že stačí pouze vyřešit pár dílčích chyb, aby v pořádku bylo úplně všechno.

Takové politické strany nemají zájem, aby lidé jako Nigel Farage, Václav Klaus, Viktor Orbán a jim podobní před ně předstoupili a řekli jim do očí tvrdou realitu současného světa, tedy že právě "vy, dámy a pánové, jste přivedli Evropu na pokraj civilizačního kolapsu."

Ano, jedinci typu Nigel Farage nebo Václav Klaus nejsou na určitá místa zváni. Je jen otázkou názoru, zda je to proto, že by byli natolik špatní, že o ně příslušné politické strany nemají zájem, nebo zda naopak je ti lidé natolik převyšují, že příslušné strany nechtějí, aby jim někdo řekl do očí syrovou pravu, před kterou se oni ještě stále snaží skrývat.

Jak říkám: příčiny, proč Klause žádná tradiční a etablovaná politická strana nepozve, jsou věcí názoru. Váš názor je asi takový, že ty strany převyšují Klause, já můj názor je naopak takový, že Klaus převyšuje je a že ony o něj nemají zájem právě z tohoto důvodu.

Příměr: V roce 1938 by možná Hitler dovolil Daladierovi necbo Chamberlainovi vystoupit v Říšském sněmu. Ale určitě by to nedovolil Churchillovi.

2 1
možnosti
Foto

Já vám mohu jen doporučit, abyste se nenechal rušit ve vašem reálném světě texty jako jsou mé. Nějak mi to k vám nepasuje.

2 2
možnosti
  • Počet článků 607
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1544x
Trochu jsem se toulal po světě - celých 32 let. Napsal jsem o tom i knihu s podtitulkem "aneb co se do zpráv nikdy nedostalo". K nalezení zde.Teď jsem se vrátil "domů" a mnohdy se velice divím, co to tu nacházím. Nemohu jinak, než se k tomu vyjádřit. Kdyby se o mně někdo chtěl dovědět poněkud více může tak učinit na www.mujcernobilysvet.cz nebo na www.mk-answer.com. Mimo jiné jsem také aktivní jako pedagog a snažím se mladým adeptům mediální tvorby předat něco ze svých zkušeností a názorů s nadějí, že by mohlo dojít v tomto oboru k lepšímu pochopení nároků veřejnosti na poznání duševního bohatství lidstva.

 

Seznam rubrik